Letters is de hoogste binnenkomer in de Top 40

- Hitlijsten

 Emma Heesters Lucas & Steve
Lucas & Steve

De afgelopen week was Letters nog de eerste Alarmschijf voor Lucas & Steve en nu is er weer leuk nieuws voor hen: Letters is deze week de hoogste nieuwkomer in de Nederlandse Top 40. Naast de Limburgers komt ook Emma Heesters de lijst binnen.

30. LETTERS – Lucas & Steve
"Met dit nummer hopen we dat de mensen thuis in zomerstemming komen en kunnen genieten van mooie ‘thuis’ momenten". Aldus Lucas de Wert en Steven Jansen over hun nieuwste hit Letters. De tekst gaat over het verlangen naar alle leuke dingen die je normaal in de zomer zou doen, maar die in tijden van Corona helaas even niet kunnen doorgaan. Het Limburgse dj-/producersduo werkt op Letters samen met zanger Haris Alagic en producer Adriaan Persons. Die eerste won in 2013 de talentenjacht X Factor en was eind vorig jaar ook al te horen op de vorige hit van Lucas & Steve, Perfect. Persons kun je ook kennen als toetsenist van Rondé. Qmusic koos de achtste Top 40-hit van het duo als Alarmschijf.

34. WAAR GA JE HEEN – Emma Heesters
Na twee top 10-hits in een samenwerkingsverband, Pa Olvidarte met Rolf Sanchez en Loop Niet Weg met Kris Kross Amsterdam en Tino Martin, staat Emma Heesters er op haar derde Top 40-notering helemaal alleen voor. Waar Ga Je Heen heet de nieuwste single van de 24-jarige zangeres uit ’s Gravenpolder. Het nummer kwam tot stand in een meeting via videobel-app Zoom, die Emma net als vele anderen gebruikte om tijdens de intelligente lockdown van de afgelopen tijd toch te kunnen vergaderen. In een interview liet Emma weten dat er in de loop van dit jaar meer singles aan zitten te komen. Sommige in het Nederlands, maar er zal ook Engelstalig materiaal verschijnen, aangezien Emma een Amerikaans platencontract heeft.  

Foto: YouTube