Let’s Love weer op 1 in Airplay Top 40

- Hitlijsten

 David Guetta Sia
Let’s Love weer op 1 in Airplay Top 40

Let’s Love, dat in september en december al op de eerste plek van de Airplay Top 40 stond weet daar deze week opnieuw terug te keren.

De samenwerking tussen David Guetta en Sia noteert daarmee een derde week op nummer 1. Na vijf weken in de top 3 in november en december zakte Let’s Love omlaag tot nummer 7. Vorige week keerde de track terug in de top 3 en deze week pakt het duo opnieuw de meest gedraaide track op de Nederlandse radio. Dat maakt dat Nu Wij Niet Meer Praten van Jaap Reesema en Pommelien Thijs zakt naar nummer 4. Dat duo wordt deze week ingehaald door The Business van Tiësto dat inmiddels ook al drie weken op nummer 1 stond. Justin Bieber heeft met Anyone op nummer 3 de hoogste van drie nieuwe binnenkomers. Bij de terugkerende hits is To Love Somebody van Tim Dawn de hoogste re-entry op nummer 12. De Nederlander weet met zijn Bee Gees-cover duidelijk de kerstperiode te overleven op de radio.

De meeste winst is weggelegd voor Afterglow van Ed Sheeran. De Britse zanger kwam er vorige week mee binnen op nummer 30 en weet nu door te schieten naar nummer 13 als snelste stijger. Minder goed vergaat het in dat opzicht I Want It All. De track waarmee Lucas & Steve vorige week op nummer 9 wisten binnen te komen is deze week weer verdwenen. The Weeknd is met Save Your Tears de snelste zakker. De track, die vorige week nog op nummer 15 stond, levert 15 plaatsen in.

De volledige Airplay Top 40 bekijk je hier.

1 ( 3) LET’S LOVE- David Guetta & Sia 

3 (--) ANYONE- Justin Bieber 

13 (30) AFTERGLOW- Ed Sheeran 

33 (--) HYPNOTIZED- Purple Disco Machine & Sophie And The Giant 

40 (--) YOU ARE NOT ALONE- Krezip