Ladada nu ook meest gedraaide hit

- Hitlijsten

 Claude
Ladada nu ook meest gedraaide hit

Afgelopen week is Ladada (Mon Dernier Mot) van Claude de meest gedraaide hit op de Nederlandse radio.

Claude weet na 12 weken nu voor het eerst de nummer 1-positie in de Airplay Top 40 te veroveren. Deze week weet hij Celestial van Ed Sheeran te overtreffen. De track van de Britse zanger stond inmiddels zes weken op nummer 1 en zakt deze week naar nummer 2. P!nk blijft met haar Never Gonna Not Dance Again zitten op de derde plaats. Alle tracks in de top 3 hebben inmiddels op nummer 1 in de lijst gestaan. Anti-Hero van Taylor Swift weet terug te keren op nummer 4.

De Airplay Top 40 telt deze week drie nieuwe binnenkomers. Flowers van Miley Cyrus stond vorige week bij zowel Qmusic als ook op Radio 538 in de hoogste rotatie als nieuwe release. Deze week komt ze binnen op nummer 5. De laatste keer dat een hit hoger wist binnen te komen in de lijst was eind december via Paracetamollen van Flemming dat op nummer 4 wist binnen te komen. Die track staat deze week op nummer 23.

De meeste winst in de lijst is weggelegd voor Snelle. 5 Voor 12 stond in december al op nummer 3. Deze week klimt de hit met 11 plaatsen winst van 24 naar 13. De snelste zakker staat op nummer 19 en is voor Dean Lewis met How Do I Say Goodbye. De Australische zanger stond eerder twee weken op nummer 3. Deze week zakt How Do I Say Goodbye 15 plaatsen.

De volledige Airplay Top 40 bekijk je hier.

1 ( 2) LADADA (MON DERNIER MOT)- Claude

5 (--) FLOWERS- Miley Cyrus

29 (--) MADE YOU LOOK- Meghan Trainor

36 (--) 2 BE LOVED (AM I READY)- Lizzo