Kate Bush meest gestreamd

- Hitlijsten

 Kate Bush
Kate Bush meest gestreamd

Het zat er aan te komen: Running Up That Hill van Kate Bush is de meest gestreamde hit van de afgelopen week en pakt daarmee ook de eerste plek in de Streaming Top 40.

Aanleiding is het vierde seizoen van de Netflix-serie Stranger Things waarin het nummer een prominente rol speelt. Met zes plaatsen winst is Running Up That Hill ook nog eens de snelste stijger. Harry Styles, die met As It Was inmiddels zeven weken op 1 heeft gestaan, zakt naar nummer 2. Ferrari van James Hype en Miggy Dela Rosa wist de afgelopen twee weken steeds een plekje winst te pakken en dat lukt ook deze week waardoor de track nu voor het eerst in de top 3 komt. Dat gaat deze week ten koste van Automatisch van Flemming dat juist vorige week voor het eerst in de top 3 stond.

Antoon bracht eerder deze maand met Olivia een nieuwe single uit. Zijn vorige hit, Hallo, viel vorige week buiten de top 10 en blijft nu zitten op nummer 13. Olivia begint iets voorzichtiger dan Hallo dat in maart op nummer 4 wist binnen te komen. Olivia debuteert op nummer 6. Ook de drie andere nieuwe binnenkomers in de lijst zijn van eigen bodem.

Idaly heeft weer eens een top 10-hit te pakken in de Streaming Top 40. Met Louboutin stond hij daar, in februari van 2019, voor het laatst in. Amazin’ klimt twee plekken en staat daarmee op nummer 10.

Het grootste verlies is deze week voor de samenwerking tussen Esko, Lijpe en JoeyAK. Klokken En Stenen zakt 20 plaatsen naar nummer 35.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 7) RUNNING UP THAT HILL- Kate Bush

19 (--) AIRMAX BW- Kevin

24 (--) I WANT YOU- La Fuente

34 (--) TOXIC- Yade Lauren