I Don’t Care opnieuw meest gedraaid

- Hitlijsten

 Ed Sheeran Justin Bieber
Ed Sheeran | Justin Bieber

Ed Sheeran en Justin Bieber keren terug op de eerste plek van de Airplay Top 40.

Daarmee is I Don’t Care nu voor de zevende week de meest gedraaide hit op de Nederlandse radio. Afgelopen week moest de samenwerking tussen de Canadese en de Britse zanger een weekje plaats maken voor Señorita van Shawn Mendes en Camila Cabello.

In het bovenste kwart van de Airplay Top 40 zien we deze week vier nieuwe nummers opduiken. Zo weet Lauren Daigle met You Say in de negende week de top 10 te bereiken. Daar stonden ook All Around The World (van R3hab en A Touch Of Class) en Hoe Het Danst (van Marco Borsato, Armin van Buuren en Davina Michelle) nog niet eerder. Davina Michelle komt met Better Now zelfs nieuw binnen in de top 10 op nummer 7 en is daarmee de hoogste binnenkomer. Michelle staat daardoor nu met twee hits in de top 10. Skyward, dat vorige week nog op nummer 5 staat, is daar duidelijk het slachtoffer van want met 19 plekken verlies is dat nu, op nummer 24, de snelste zakker.

Ondanks dat The Chainsmokers met Takeaway eind vorige maand al een nieuwe track afleverden gaat het Amerikaanse duo nu met Call You Mine een tandje hoger op de radio. Die track is nu, met 8 plaatsen winst, op nummer 23 de snelste stijger. Voor Panic! At The Disco komt de uitgang van de lijst in zicht. High Hopes is met 34 weken in de lijst – nu op nummer 39 - nog wel de langst genoteerde track in de Airplay Top 40.

De volledige Airplay Top 40 bekijk je hier.

1 ( 2) I DON’T CARE- Ed Sheeran & Justin Bieber
Bekijk hier de songtekst van I Don’t Care

7 (--) BETTER NOW- Davina Michelle
Bekijk hier de songtekst van Better Now

23 (31) CALL YOU MINE- The Chainsmokers ft Bebe Rexha
Bekijk hier de songtekst van Call You Mine

27 (--) ONLY HUMAN- Jonas Brothers
Bekijk hier de songtekst van Only Human

37 (RE) REÜNIE- Snelle
Bekijk hier de songtekst van Reünie