I Don’t Care 8 weken meest gedraaid

- Hitlijsten

 Justin Bieber Ed Sheeran
Ed Sheeran | Justin Bieber

Voor de achtste week hebben Ed Sheeran en Justin Bieber met I Don’t Care de meest gedraaide track op de Nederlandse radio te pakken.

Het duo moest twee weken geleden even de eerste plek laten aan Shawn Mendes en Camila Cabello. Hun Señorita, dat één week op 1 stond, wordt deze week ingehaald door Date La Vuelta waarmee Luis Fonsi, Sebastián Yatra en Nicky Jam nu voor het eerst op nummer 2 staan in de Airplay Top 40.

Na zeven weken in de lijst weet Kygo zijn track met Whitney Houston, Higher Love, nu in de top 10 te brengen. Heaven, de postume hit van Avicii, komt voor de derde keer in de top 10 terecht. Eerder stond het nummer ook twee keer op nummer 9. Terwijl Ed Sheeran met I Don’t Care op de eerste plek staat komt ook zijn samenwerking met Khalid, Beautiful People, voor het eerst in de top 10.

Khalid pakt ondertussen ook de hoogste nieuwe in de lijst. Zijn track met P!nk, Hurts 2B Human, was vorige week de Alarmschijf en komt deze week binnen op nummer 12. Martin Garrix heeft ondertussen twee hits in de bovenste helft van de Airplay Top 40. Terwijl No Sleep na 26 weken zakt naar nummer 19 is These Are The Times op nummer 18 de snelste stijger met 12 plaatsen winst.

De twee binnenkomers van afgelopen week, Better Now (van Davina Michelle) en Only Human (van Jonas Brothers) hebben het moeilijk in de lijst en leveren flink in. Daarbij is Only Human met 12 plekken verlies op nummer 39 zelfs de snelste zakker in de lijst.

De volledige Airplay Top 40 bekijk je hier

1 ( 1) I DON’T CARE- Ed Sheeran & Justin Bieber
Bekijk hier de songtekst van I Don’t Care

12 (--) HURTS 2B HUMAN- P!nk feat. Khalid
Bekijk hier de songtekst van Hurts 2B Human

18 (30) THESE ARE THE TIMES- Martin Garrix feat. Jrm
Bekijk hier de songtekst van These Are The Times

38 (--) ANYONE OUT THERE?- Wulf
Bekijk hier de songtekst van Anyone Out There?