Harry Styles nu zeven weken op 1 in de Top 40

- Hitlijsten

 Harry Styles S10 Flemming Jax Jones MNEK Rondé Benson Boone Swedish House Mafia Connie Constance
Harry Styles nu zeven weken op 1 in de Top 40

As It Was is ook deze week de populairste hit van ons land en daarmee staat de 28-jarige Brit nu voor de zevende week op nummer 1.

Harry Styles weet zijn voorsprong op de nummer 2 van Camila Cabello en Ed Sheeran, Bam Bam, te vergroten. James Hype en Miggy Dela Rosa klimmen twee plaatsen naar nummer 3.

Mijlpaal voor De Diepte
De Diepte van S10 stond twee weken geleden nog op nummer 1 maar zakt nu vier plaatsen verder naar nummer 7. De Diepte is in de Top 40 nu zo succesvol geworden dat het een plekje heeft bij de drie grootste Eurovisiesongfestival-hits aller tijden. Iedere week worden punten toegekend aan de hits in de lijst oplopend van 1 punt voor de nummer 40 tot 40 punten voor de nummer 1. De Diepte staat, met 455 punten, op de derde plaats achter Euphoria (van Loreen met 803 punten) en Arcade (van Duncan Laurence met 744 punten).

Flemming stond nooit hoger
Flemming stijgt lekker door. Automatisch gaat van 9 naar 5. Het nummer staat 5 weken in de Top 40 en komt deze week op nummer 5. Niet eerder stond Flemming zo hoog in de Enige Echte. Vlak achter Automatisch stijgt Where Did You Go? van Jax Jones en MNEK van 7 naar 6.

Rondé dichtbij volgende top 10
Met Hard To Say Goodbye scoorde Rondé zijn eerste top 10-hit, maar de band lijkt binnenkort misschien al een tweede bij te kunnen schrijven. Love Myself schiet van 15 naar 11 en kan de nummer 10, Crazy What Love Can Do van David Guetta, Becky Hill en Ella Henderson nu goed ruiken. Ook In The Stars van Benson Boone komt dichterbij de bovenste 10: de track gaat met 5 plekken winst naar 12.

Swedish House Mafia gaat het hardst
Harry Styles heeft, naast de grootste hit van ons land, ook de hoogste binnenkomer in handen. Late Night Talking was afgelopen week de Alarmschijf op Qmusic en is nu de hoogste van twee nieuwe binnenkomers op nummer 20. De meeste winst in de lijst is weggelegd voor Heaven Takes You Home. De hit van de Swedish House Mafia en Connie Constance klimt 11 plaatsen naar nummer 28.

De complete Top 40 van deze week bekijk je hier

Foto: YouTube