Good 4 U nu 3e week meest gestreamd

- Hitlijsten

 Olivia Rodrigo
Good 4 U nu 3e week meest gestreamd

Voor de derde week heeft Olivia Rodrigo met Good 4 U de meest gestreamde track van ons land in handen.

Net als met Drivers License kwam Rodrigo ook met haar nieuwste hit meteen op nummer 1. Drivers License hield het zes weken onafgebroken vol aan de leiding; Good 4 U is net halverwege. Waar vorige week Måneskin nog serieus aanspraak leek te gaan maken op de leiding als de toenmalige nummer 1; deze week komt de dreiging uit de Nederlandse hoek via Frans Duits, de hit van Donnie en Frans Duijts die vooral dankzij YouTube nu 9 plekken klimt naar nummer 2.

De meeste winst in de Streaming Top 40 is opnieuw weggelegd voor Save Your Tears van The Weeknd en in de remixversie ook met Ariana Grande. Begin vorige maand steeg de track al 23 plaatsen, waarna de aftocht volgde tot aan nummer 40. Inmiddels is het nummer aan een volgend leven begonnen, want met 18 plaatsen winst is het opnieuw de snelste stijger in de lijst.

De Streaming Top 40 telt drie nieuwe binnenkomers. Billie Eilish, die vorige week verraste met de release van Lost Cause, is op nummer 5 de hoogste nieuwe. Vijf weken geleden kwam ze ook met Your Power hoog binnen in de lijst; na de binnenkomst op nummer 6 was het vier weken later al weer klaar. Ook Butter lijkt geen goede toekomst in de lijst te gaan krijgen. De track van BTS zakt 18 plekken naar nummer 22 als snelste zakker.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) GOOD 4 U- Olivia Rodrigo

5 (--) LOST CAUSE- Billie Eilish

8 (26) SAVE YOUR TEARS / SAVE YOUR TEARS – REMIX- The Weeknd / The Weeknd & Ariana Grande

32 (--) CINDERELLA- Oath & OCS

40 (--) WE ARE THE PEOPLE- Martin Garrix feat. Bono & The Edge