Good 4 U blijft meest gestreamde hit

- Hitlijsten

 Olivia Rodrigo
Good 4 U blijft meest gestreamde hit

Voor de tweede week is Good 4 U van Olivia Rodrigo de meest gestreamde hit van ons land.

Vorige week wist Olivia voor de tweede keer op de eerste plaats van de Streaming Top 40 binnen te komen. Deze week weet ze die plek vast te houden. De 18-jarige zangeres staat op dit moment zelfs met drie nummers in de lijst; waar Drivers License twee plekken zakt naar nummer 38 keert haar vorige single, in de derde week, terug in de lijst op nummer 34.

Achter Olivia Rodrigo komt de winnaar van het Eurovisiesongfestival aanstormen. Måneskin kwam vorige week met het winnende liedje binnen op nummer 15 en deze week klimt Zitti E Buoni naar de tweede plek ten koste van Blijven Slapen van Snelle & Maan. De Italiaanse rockgroep komt ondertussen ook als hoogste de lijst binnen op nummer 8 met I Wanna Be Your Slave. De overige nieuwe binnenkomers zijn afkomstig van het Eurovisiesongfestival met noteringen voor Barbara Pravi, Daði Freyr en Gjon’s Tears. De winnaar van twee jaar geleden, Duncan Laurence, keerde vorige week ook terug in de lijst met Arcade maar zakt nu naar nummer 40.

De meeste winst is er deze week voor Save Your Tears van The Weeknd en Ariana Grande. Vorige week nog kletterde de track met 23 plaatsen verlies naar nummer 40 maar deze week is er wat eerherstel door weer 14 plekken terug te winnen. Regen van Lil Kleine zakt 12 plaatsen en komt daarmee, als snelste zakker, op nummer 28. The Business (van Tiësto) en In De Schuur (van Ronnie Flex en Snelle) zijn met 33 weken in de lijst de langst genoteerde tracks.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) GOOD 4 U- Olivia Rodrigo

8 (--) I WANNA BE YOUR SLAVE- Måneskin

14 (--) VOILÀ- Barbara Pravi

17 (--) 10 YEARS- Daði Freyr

26 (40) SAVE YOUR TEARS- The Weeknd

32 (--) TOUT L’UNIVERS- Gjon’s Tears