Gooba is meest gestreamde track

- Hitlijsten

 6ix9ine
6ix9ine

Nederland loopt in de pas met de rest van de wereld want ook hier is Gooba van 6ix9ine de meest gestreamde track.

Om gezondheidsredenen werd rapper 6ix9ine vervroegd vrijgelaten, ook omdat hij zich in de gevangenis voorbeeldig gedroeg. De rapper maakt deze week zijn rentree in de Streaming Top 40 met Gooba dat van niets op nummer 1 weet te komen. Zeven weken geleden zagen we ook een binnenkomer op nummer 1 met 17 Miljoen Mensen, de hit van Davina Michelle en Snelle. Na totaal zes weken op 1 staat dat gelegenheidsduo nu op nummer 9.

Stuck With U, de track van Ariana Grande en Justin Bieber, kende een voortvarende start maar de hoogste regionen van de lijst lijken er niet in te zitten. Dababy en Roddy Ricch weten met Rockstar zelfs nog te passeren op nummer 4. De snelste stijger staat net buiten de top 10; In Your Eyes van The Weeknd kwam in 7 weken Streaming Top 40 niet verder dan nummer 27 maar deze week klimt de Canadese zanger met 19 plekken winst naar nummer 11. Voor Ali B, Poke en Judeska is het avontuur in de lijst wel voorbij; Anderhalf  gaat 28 plaatsen onderuit en zakt naar nummer 36.

Achter Gooba (op 1) en Stuck With U (op 5) komt ook ILY van Surf Mesa en Emilee binnen in de lijst op nummer 26. Achter de drie nieuwe hits zien we de terugkeer van Roller Coaster (van Danny Vera op nummer 29) en Never Seen The Rain (van Tones And I op nummer 37).

De complete Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 (--) GOOBA- 6ix9ine 

5 (--) STUCK WITH U- Justin Bieber & Ariana Grande 

11 (30) IN YOUR EYES- The Weeknd 

26 (--) ILY- Surf Mesa feat. Emilee

29 (RE) ROLLER COASTER- Danny Vera