Global Top 40: Tones And I weer naar 1

- Hitlijsten

 Tones And I
Tones And I

Waar All I Want For Christmas van Mariah Carey vorige week de macht greep in de Global Top 40 keert nu Tones And I terug aan de leiding van de Global Top 40.

Begin oktober stond Dance Monkey voor het eerst in de top 3 en sindsdien was er slechts een week waarin het nummer niet bij de beste drie hits van de wereld stond. In de eerste week van november stond ze voor de derde en laatste week op de eerste plek en daar weet ze nu terug te keren. Achter Dance Monkey staat Tusa (van Karol G en Nicki Minaj) voor het eerst op nummer 2 en zien we Ritmo (van The Black Eyed Peas en J Balvin) terugkeren in de top 3.

Met 24 plekken winst is Highest In The Room (van Travis Scott) de snelste stijger. Die track stond begin november voor de derde week op nummer 2 maar was sindsdien aan het dalen. Via de Jackboys-versie met Rosalía en Lil Baby keert het nummer nu terug op nummer 5.

De lijst telt 17 binnenkomers met BOP (van DaBaby) op nummer 15 als hoogste. De rapper pakt ook de hoogste nieuwe via My Oh My, zijn samenwerking met Camila Cabello dat op nummer 19 debuteert. De lijst telt verder nog drie nieuwe binnenkomers. Bij de re-entries zien we ook Shape Of You van Ed Sheeran dat daarmee nu voor de 89e week in de lijst staat.

De volledige Global Top 40 bekijk je hier

1 ( 3) DANCE MONKEY- Tones And I
Bekijk hier de songtekst van Dance Monkey

5 (29) HIGHEST IN THE ROOM- Travis Scott

15 (RE) BOP- DaBaby

19 (--) MY OH MY- Camila Cabello feat. DaBaby
Bekijk hier de songtekst van My Oh My

23 (--) THE BOX- Roddy Ricch

31 (--) AYY MACARENA- Tyga

39 (--) OUT WEST- Jackboys feat. Young Thug