Global Top 40: Taki Taki weer op 1

- Hitlijsten

 DJ Snake Selena GomezOzuna Cardi B
Taki Taki

Voor de achtste week is Taki Taki de populairste hit ter wereld.

Op 20 oktober kwam de samenwerking van DJ Snake, Selena Gomez, Ozuna en Cardi B voor de eerste keer bovenaan de Global Top 40. De serie van zeven weken bovenaan werd voor een week onderbroken door Thank U, Next (van Ariana Grande). Deze week komt Taki Taki het sterkst terug in de eerste lijst zonder kersthits. Thank U, Next keert terug op de tweede plaats waar Sunflower (van Post Malone en Swae Lee) voor de tweede keer op nummer 3 staat.

Girls Like You, de hit van Maroon 5 en Cardi B, was het grootste slachtoffer van de hausse aan kerstnummers. Twee weken geleden zakte het nummer van 5 naar 33 en vorige week was Girls Like You zelfs niet in de lijst terug te vinden. Deze week is er een grootse rentree in de lijst als re-entry op nummer 6. Shallow, dat afgelopen zondag tijdens de Golden Globe Awards werd onderscheiden als beste song, klimt 26 plaatsen omhoog naar nummer 14 en is daarmee de snelste stijger. Bohemian Rhapsody (van Queen) is met drie plaatsen verlies de enige zakker in de lijst.

Van de 19 binnenkomers in de lijst staan er twee tracks voor het eerst in de lijst: Amanece (van Anuel Aa en Haze) en Say My Name (van David Guetta, Bebe Rexha en J Balvin).

De complete Global Top 40 check je hier.

1 ( 4) TAKI TAKI- DJ Snake & Selena Gomez & Ozuna & Cardi B
Check hier de songtekst van Taki Taki

6 (RE) GIRLS LIKE YOU- Maroon 5 feat. Cardi B
Check hier de songtekst van Girls Like You

14 (40) SHALLOW- Lady Gaga & Bradley Cooper
Check hier de songtekst van Shallow

33 (--) AMANECE- Anuel Aa x Haze

38 (--) SAY MY NAME- David Guetta & Bebe Rexha & J Balvin
Check hier de songtekst van Say My Name