Global Top 40: Taki Taki terug op 1

- Hitlijsten

 Cardi B Ozuna Selena Gomez DJ Snake
DJ Snake

Afgelopen week moest Taki Taki, de hit van DJ Snake, even afstand doen van de eerste plaats maar deze week keert de hit terug op de eerste plaats.

Vorige week wist Thank U, Next van Ariana Grande even de grootste hit van de wereld te zijn. DJ Snake, Selena Gomez, Ozuna en Cardi B stellen deze week weer orde op zaken en staan daardoor voor de zesde week op nummer 1 in de Global Top 40. In de top 10 zien we deze week één hit terugkeren met Sunflower. De track van Post Malone en Swae Lee stond eerder al twee weken op nummer 5 en deze week stijgt het nummer uit de aanstaande Spider Man-film weer zeven plekken naar nummer 7.

Met When The Party’s Over wist Billie Eilish de afgelopen vier weken niet verder te komen dan de 20e positie. Deze week heeft het nummer duidelijk de weg naar boven gevonden want met 14 plaatsen winst is het op nummer 11 de snelste stijger. In de lijst zien we deze week via Paulo Londra ook een Argentijnse act. De 20-jarige rapper komt met zijn Adan Y Eva als hoogste van twee binnenkomers in de lijst op nummer 15. Ook Another One Bites The Dust, de hit van Queen die profiteert van het filmsucces van Bohemian Rhapsody, komt binnen.

XXXTentacion staat deze week nog met drie hits in de Global Top 40. Waar Arms Around You deze week terug weet te keren in de top 5 (op nummer 5) heeft zijn meest recente notering, Bad, het moeilijk. Die track zakt deze week, met 9 plaatsen verlies, het snelst.

Check hier de complete Global Top 40

1 ( 2) TAKI TAKI- DJ Snake & Selena Gomez & Ozuna & Cardi B
Check hier de songtekst van Taki Taki

11 (25) WHEN THE PARTY’S OVER- Billie Eilish
Check hier de songtekst van When The Party’s Over

15 (--) ADAN Y EVA- Paulo Londra

40 (--) ANOTHER ONE BITES THE DUST- Queen
Check hier de songtekst van Another One Bites The Dust