Global Top 40: Taki Taki blijft op 1

- Hitlijsten

 Cardi B Ozuna Selena Gomez DJ Snake
DJ Snake

Voor de tweede week is Taki Taki van DJ Snake, Ozuna, Selena Gomez en Cardi B de populairste hit van het moment in de Global Top 40.

Vorige week namen Kanye West en Lil Pump afstand van de eerste plaats en deze week gaat het snel omlaag voor hun I Love It. Wel is het zo dat twee van de drie nummers op het erepodium nieuw binnen komen in de lijst. Zo zien we Bad Bunny en Drake binnen komen op nummer 2 met Mia waar de collab tussen Kodak Black, Travis Scott en Offset debuteert op nummer 3. Dat levert deze week een complete urban top 3 in de Global Top 40. De laatste keer dat we dat zagen was op 10 maart van dit jaar.

Naast de twee binnenkomers staat ook Shallow (van Lady Gaga en Brandley Cooper) voor het eerst in de top 10. Promises (van Calvin Harris en Sam Smith) keert ondertussen terug in de top 10 en staat, met 3 plaatsen winst, voor de vierde keer op nummer 9.

Drie hits mogen zich ‘snelste stijger’ noemen. Zowel Without Me (van Halsey op 13), Better (van Khalid op 17) en Mo Bamba (van Sheck Wes op 30) klimmen 9 plekken. Voor Sin Pijama lijkt de 23e week in de Global Top 40 de laatste te worden. Met 20 plaatsen verlies is de hit van Becky G en Natti Natasha op nummer 40 de snelste zakker.

De complete Global Top 40 lees je hier

1 ( 1) TAKI TAKI- DJ Snake & Selena Gomez & Ozuna & Cardi B
Check hier de songtekst van Taki Taki

2 (--) MIA- Bad Bunny ft. Drake

 3 (--) ZEZE- Kodak & Travis Scott & Offset

13 (22) WITHOUT ME- Halsey

17 (26) BETTER- Khalid

29 (RE) NATURAL- Imagine Dragons
Check hier de songtekst van Natural

30 (39) MO BAMBA- Sheck Wes

36 (--) NO STYLIST- French Montana & Drake