Global Top 40: Taki Taki 7e week op 1

- Hitlijsten

 DJ Snake Selena Gomez Cardi B Willy William
Global Top 40: Taki Taki 7e week op 1

Dj Snake, Selena Gomez, Ozuna en Cardi B hebben met hun Taki Taki voor de zevende week de grootste hit ter wereld te pakken.

De voorsprong van Taki Taki is wel drastisch aan het teruglopen op de nummer 2, Thank U, Next (van Ariana Grande). Die stond eerder al een week op de eerste plaats maar moest drie keer genoegen nemen met een tweede plaats. Inmiddels is nu ook de video bij Thank U, Next verschenen en de kans is groot dat Grande met die release komende week Taki Taki aan de kant kan zetten.

Voor Better (van Khalid) leek het succes voorbij want de track was in de afgelopen weken afgezakt naar de onderste regionen van de Global Top 40. Waar de track eerder al één weekje in de top 10 stond (op nummer 9) keert Better deze week terug op nummer 10 als één van de twee snelste stijgers. Ook Culpables (van Karol G en Anuel Aa) stijgt 15 plaatsen en komt daarmee op nummer 18. Een andere track van Anuel Aa, Quiere Beber, is met 17 plekken verlies de snelste zakker op nummer 33.

Via All I Want For Christmas zien we de eerste dennennaalden in de Global Top 40 verschijnen. De kerstklassieker van Mariah Carey wist het vorig jaar tot de vierde plaats te schoppen in de lijst en begon toen (met een terugkeer op nummer 23) net wat voorzichtiger dan dit jaar, want nu is ze de hoogste binnenkomer op nummer 19. Ook Sad! (van XxxTentacion) keert terug in de lijst en is, als binnenkomer op nummer 38, meteen ook de langst genoteerde hit want de track, die eerder twee weken op nummer 1 stond, staat nu voor de 34e week in de lijst. Van de drie écht nieuwe hits is de remix van Calma (van Pedro Capo en Farruko) op nummer 27 de hoogste nieuwe.

Check hier de volledige Global Top 40.

1 ( 1) TAKI TAKI- DJ Snake & Selena Gomez & Ozuna & Cardi B
Check hier de songtekst van Taki Taki

10 (26) BETTER- Khalid

18 (33) CULPABLES- Karol G & Anuel Aa

19 (RE) ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU- Mariah Carey
Check hier de songtekst van All I Want For Christmas Is You

27 (--) CALMA – REMIX- Pedro Capo x Farruko

34 (--) COME OUT AND PLAY- Billie Eilish

40 (--) ADICTIVA- Daddy Yankee & Anuel Aa