Global Top 40: Sunflower blijft op 1

- Hitlijsten

 Swae Lee Post Malone
Post Malone | Swae Lee

Voor de tweede achtereenvolgende week is Sunflower, de track van Post Malone en Swae Lee, de grootste hit ter wereld.

De twee rappers maakten het nummer voor de soundtrack van de nieuwste Spiderman-film Into The Spider Verse en brachten eerder deze maand een nieuwe clip bij de track uit. Afgelopen week namen ze de eerste plek voor het eerst in. Nadat Calma (van Pedro Capo en Farruko) vorige week voor het eerst in de top 10 kwam kijken weet het deze week de tweede plek te bereiken. Taki Taki, de hit van DJ Snake, Selena Gomez, Ozuna en Cardi B, zakt een plekje maar staat inmiddels wel voor de 14e week bij de beste 3 hits ter wereldn.

Twee weken geleden verschenen er nieuwe tracks van Sam Smith (met Normani), Gesaffelstein (met The Weeknd) en Calvin Harris (met Rag ‘N’ Bone Man). In die volgorde verschijnen ze ook in de lijst met de hoogste binnenkomst voor Dancing With A Stranger, de Alarmschijf van Sam Smith en Normani, op nummer 16. Met 11 plaatsen winst is Better (van Khalid) op nummer 22 de snelste stijger. Begin november stond de track van de 20-jarige Amerikaan al op nummer 9 in de Global Top 40.

Say My Name van David Guetta, Bebe Rexha en J Balvin, lijkt niet te willen lukken in de lijst. Vorige week maakte de track nog een optimistische sprong van 20 plaatsen voorwaarts. Deze week levert het nummer daar gewoon weer 13 plekken van in want Say My Name zakt van 18 naar 31.

De complete Global Top 40 check je hier.

1 ( 1) SUNFLOWER- Post Malone & Swae Lee
Check hier de songtekst van Sunflower

15 (--) DANCING WITH A STRANGER- Sam Smith & Normani
Check hier de songtekst van Dancing With A Stranger

16 (--) LOST IN THE FIRE- Gesaffelstein & The Weeknd
Check hier de songtekst van Lost In The Fire

 

22 (33) BETTER- Khalid

34 (--) LOOK BACK AT IT- A Boogie With Da Hoodie

40 (--) GIANT- Calvin Harris & Rag ‘N’ Bone Man
Check hier de songtekst van Giant