Global Top 40: Señorita terug op 1

- Hitlijsten

 Shawn Mendes Camila Cabello
Shawn Mendes

Afgelopen week deed Señorita even een stapje terug in de Global Top 40 maar deze week herstellen Shawn Mendes en Camila Cabello dat.

In 13 weken Global Top 40 stond Señorita nu 12 keer op nummer 1. Vorige week moesten ze de eerste plek even laten aan Don’t Call Me Angel van Ariana Grande, Miley Cyrus en Lana Del Rey. Die track zakt nu, in de tweede week, naar nummer 4. De voornaamste bedreiging voor Señorita vormt nu Circles van Post Malone dat op de tweede plaats weet te komen.

Achter Circles staan ook Goodbyes, Saint-Tropez en Sunflower in de lijst. Deze week komt daar met Take What You Want, de track met Ozzy Osbourne, nog een vijfde hit van het Hollywood’s Bleeding-album bij. Het nummer is op plek 21 de hoogste van vier binnenkomers in de lijst.

De Global Top 40 van deze week blinkt niet uit in grote verschuivingen. Twee hits zijn, met slechts vier plaatsen winst, de snelste stijger: Callaita (van Bad Bunny en Tainy, op nummer 22) en Truth Hurts (van Lizzo, op nunmer 23). Laatstgenoemde komt ondertussen wel met een opvolger in de lijst – Good As Hell is nieuw op nummer 39.

De volledige Global Top 40 bekijk je hier

1 ( 2) SEÑORITA- Shawn Mendes & Camila Cabello
Bekijk hier de songtekst van Señorita

21 (--) TAKE WHAT YOU WANT- Post Malone feat. Ozzy Osbourne

22 (26) CALLAITA- Bad Bunny & Tainy

23 (27) TRUTH HURTS- Lizzo
Bekijk hier de songtekst van Truth Hurts

29 (--) MEMORIES- Maroon 5
Bekijk hier de songtekst van Memories

35 (--) HOT GIRL BUMMER- Blackbear

39 (--) GOOD AS HELL- Lizzo