Global Top 40: Señorita al 9 weken op 1

- Hitlijsten

 Camila Cabello Shawn Mendes
Camila Cabello

Shawn Mendes en Camila Cabello blijven eerste plaatsen scoren in de Streaming Top 40. Ze staan er deze week voor de negende keer.

Bovenin de Streaming Top 40 is er weinig verandering; Señorita staat 9 weken in de lijst en deed dat al die 9 weken op nummer 1; China (van Anuel Aa, Daddy Yankee, Karol G, Ozuna en J. Balvin) staat zes weken in de lijst en scoorde al die zes weken een tweede plek. Taylor Swift, die vorige week met Lover de hoogste binnenkomer was, klimt deze week met Lover naar nummer 3. Daarmee is ze ook meteen de snelste stijger in de lijst. Van haar album Lover komt ook The Man binnen in de Global Top 40 en dat is de enige nieuwe hit in de lijst. Daarnaast keren wel de hits van Lauv en Anne-Marie (Fuck, I’m Lonely) en Kygo en Whitney Houston (Higher Love) terug in de lijst.

How Do You Sleep? (van Sam Smith) en Con Altura (van Rosalía, J Balvin en El Guincho) keren deze week terug in de top 10. Normani kwam vorige week met Motivation binnen in de lijst op nummer 23 maar deze week moet ze, als snelste zakker, al weer 9 plekken prijsgeven.

De volledige Global Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) SEÑORITA- Shawn Mendes & Camila Cabello
Bekijk hier de songtekst van Señorita

3 (10) LOVER- Taylor Swift

17 (--) THE MAN- Taylor Swift

37 (--) FUCK, I’M LONELY- Lauv with Anne-Marie
Bekijk hier de songtekst van Fuck, I’m Lonely