Global Top 40: Roddy Ricch blijft op 1

- Hitlijsten

 Roddy Ricch
Roddy Ricch

Voor de tweede week is The Box van Roddy Ricch de populairste hit in de Global Top 40.

Dat het snel kan aan in de Global Top 40 blijkt uit het succes van BTS dat drie weken geleden met On de hit van Tones And I, na elf weken, van de eerste plaats wist te stoten. Daarna volgde The Box van Roddy Ricch. Deze week is dat voor de tweede week de populairste hit in de Global Top 40 terwijl On (van BTS) nu is verdwenen nadat het vorige week nog op nummer 6 stond.

Na zes achtereenvolgende weken te zijn gezakt pakt Godzilla van Eminem en Juice Wrld deze week de meeste winst. De track kwam op 1 februari binnen op nummer 6 maar was inmiddels afgezakt naar nummer 26. Deze week stijgt Godzilla naar nummer 4. De snelste zakker is Stupid Love. De nieuwste track van Lady Gaga kwam vorige week overtuigend binnen op nummer 8 maar levert nu 21 plaatsen in op nummer 29.

In de Global Top 40 tellen we drie binnenkomers onder aanvoering van Lil Uzi Vert die met zijn Baby Pluto op nummer 17 komt. Bad Guy van Billie Eilish maakt ondertussen de 50 weken vol. De track kwam op 13 april 2019 binnen in de lijst en is sindsdien niet meer verdwenen. Deze week klimt de track twee plaatsen naar nummer 21.

De volledige Global Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) THE BOX- Roddy Ricch 

4 (26) GODZILLA- Eminem feat. Juice Wrld 

17 (--) BABY PLUTO- Lil Uzi Vert 

19 (--) WANNABE- Itzy 

36 (--) ME GUSTA- Shakira & Anuel AA