Global Top 40: Ritmo naar 1

- Hitlijsten

 J Balvin
Black Eyed Peas

Twee weken geleden kwam Ritmo in de top 10 van de Global Top 40 en deze week klimt de track van The Black Eyed Peas en J Balvin naar de eerste plek.

Het nummer is afkomstig van de soundtrack bij de film Bad Boys For Life waarin Will Smith en Martin Lawrence vanaf januari te zien zullen zijn. De track komt je wellicht bekend voor; het nummer bevat namelijk een sample van The Rhythm Of The Night waarmee Corona in 1994 op nummer 6 wist te komen. De nummer 1 van de afgelopen twee weken, Lose You To Love Me (van Selena Gomez) zakt nu naar nummer 4. Tones And I blijft met Dance Monkey zitten op nummer 2 waar Maroon 5 met Memories de derde plek blijft bezetten.

De Global Top 40 telt drie binennkomers. Daarbij is Fantasias (van Rauw Alejandro en Farruko) op nummer 11 de hoogste binnenkomer. Op plek 15 is Tutu van Camilo en Pedro Capo aan een tweede leven begonnen. De track stond  begin oktober op nummer 28 maar verliet daarna de lijst. Na opnieuw twee weken op plek 28 is het nu de snelste stijger met 13 plaatsen winst. De snelste zakker levert 12 plekken in en daarmee lijkt voor Sunflower (van Post Malone en Swae Lee) nu echt de uitgang in zicht. De track uit de Spiderman-film staat inmiddels ook al 56 weken in de lijst.

De volledige Global Top 40 bekijk je hier.

1 ( 6) RITMO- Black Eyed Peas x J Balvin
Bekijk hier de songtekst van Ritmo

11 (--) FANTASIAS- Rauw Alejandro x Farruko

 

14 (--) TUSA- Karol G & Nicki Minaj

15 (28) TUTU- Camilo + Pedro Capo

37 (RE) CON ALTURA- Rosalía & J Balvin & El Guinco