Global Top 40: I’m Good (Blue) 2e week op 1

- Hitlijsten

 David Guetta Bebe Rexha
Global Top 40: I’m Good (Blue) 2e week op 1

David Guetta en Bebe Rexha hebben met I’m Good (Blue) voor de tweede week de grootste hit ter wereld in handen.

De twee wisten vorige week de eerste plek over te nemen van Sam Smith en Kim Petras. Hun Unholy zakt deze week nog een plekje naar nummer 3 en is ingehaald door Anti-Hero van Taylor Swift. Zij stond eerder, in november, al drie weken op de eerste plek met die track. As It Was van Harry Styles weet ook van geen wijken. De track die afgelopen voorjaar 13 weken op nummer 1 stond, kwam begin dit jaar terug in de top 5. Deze week klimt As It Was zelfs weer een plekje naar nummer 4. De hit van Styles staat nu voor de 28e week bij de beste vijf hits ter wereld.

De meeste winst in de lijst is weggelegd voor Creepin’ van Metro Boomin’, The Weeknd en 21 Savage. De track kwam halverwege december binnen op nummer 7 maar stond in de weken daarna steeds op lagere posities. Deze week klimt Creepin’ met 12 plaatsen winst naar nummer 5.

De lijst telt deze week drie nieuwe binnenkomers en daarbij is Escapism van Raye en 070 Shake op nummer 19 de hoogste nieuwe. De hoogste binnenkomer is echter voor Sza die met Kill Bill op nummer 18 weet terug te keren in de lijst.

De snelste zakker in de lijst vinden we op nummer 34 via Bad Habit van Steve Lacy. De 24-jarige Amerikaan stond met zijn hit eerder op nummer 12. Deze week levert Bad Habit twaalf plaatsen in en zakt zo naar nummer 34.

De volledige Global Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) I’M GOOD (BLUE)- David Guetta & Bebe Rexha

19 (--) ESCAPISM- Raye ft. 070 Shake

27 (--) FLOWERS- Miley Cyrus

33 (--) CALL IT LOVE- Felix Jaehn & Ray Dalton