Global Top 40: I Love It blijft op 1

- Hitlijsten

 Kanye West Lil Pump Maroon 5 Bastille
Kanye West | Lil Pump

Nadat Kanye West en Lil Pump met I Love It nieuw binnen wisten te komen op nummer 1 weten ze die positie ook deze week vast te houden.

Girls Like You stond inmiddels 4 weken op nummer 1, 9 weken op nummer 2 en ‘slechts’ één week op nummer 3. Maroon 5 en Cardi B nemen die positie nu opnieuw in en staan daarmee wel al gewoon 15 weken op het erepodium van de Global Top 40. Deze week op het laagste plekje omdat nu Lucky You (van Eminem en Joyner Lucas) voorbij weet te schuiven naar nummer 2. Ondertussen staat Eminem met nóg twee nummers in de lijst. Daarbij zakt Fall in de tweede week , ook nog eens als snelste zakker, 9 plaatsen omlaag naar nummer 27 maar is Killshot de hoogste binnenkomer op nummer 18.

Twee hits weten deze week voor het eerst het bovenste kwart van de Global Top 40 te bereiken. In My Mind (van Dynoro en Gigi d’Agostino) komt in de achtste week voor het eerst in de top 10. Marshmello en Bastille doen dat met hun Happier in de vijfde week op nummer 5 en daarmee is Happier één van de twee snelste stijgers. No Es Justo (van J. Balvin en Zion & Lennox) stijgt eveneens 7 plaatsen op nummer 22.

Machine Gun Kelly hoorde zijn naam op het Kamikaze-album van Eminem en besloot een reactie te schrijven met Rap Devil. Die track achtervolgt Eminem nu ook in de lijst en komt binnen op nummer 23.

De complete Global Top 40 lees je hier.

1 ( 1) I LOVE IT- kanye west & lil pump

5 (12) HAPPIER- marshmello & bastille

18 (--) KILLSHOT- eminem

22 (29) NO ES JUSTO- j balvin & zion & lennox

23 (--) RAP DEVIL- machine gun kelly

 

29 (--) BETTER- khalid

35 (--) WAKE UP IN THE SKY- guwop x mars x kodak