Global Top 40: Dance Monkey 9e week op 1

- Hitlijsten

 Tones And I
Tones And I - Dance Monkey

De wereld heeft nog niet genoeg van Tones And I want haar Dance Monkey staat inmiddels voor de negende week op de eerste plaats.

De Australische zangeres stootte in oktober van het vorige jaar Señorita (van Shawn Mendes en Camila Cabello) van de troon. Het duo had de lijst 13 weken weten aan te voeren. Tones And I moest op haar beurt, na drie weken op nummer 1, wijken voor Lose You To Love Me (van Selena Gomez), Ritmo (van de Black Eyed Peas en J Balvin), Everything I Wanted (van Billie Eilish) en Memories (van Maroon 5) alvorens terug te keren aan de top van de Global Top 40. Met Tusa (van Karol G en Nicki Minaj) en The Box (van Roddy Ricch) is de top 3 onveranderd.

Inmiddels staat Don’t Start Now voor de 14e week in de lijst en stond de track van Dua Lipa slechts drie van die weken net buiten de top 10. Haar volgende single, Physical, is de hoogste van drie nieuwe binnenkomers in de lijst op nummer 16. De meeste winst in de lijst is er voor Doja Cat die met Say So acht plaatsen winst pakt op nummer 30.

Post Malone en Swae Lee weten van geen wijken met hun Sunflower. De track staat inmiddels 68 weken in de lijst en stijgt ook deze week. De langst genoteerde hit die ooit in de Global Top 40 stond was Shape Of You. Eerder dit jaar bracht Ed Sheeran het totaal aantal weken in de lijst op 90.

De volledige Global Top 40 bekijk je hier

1 ( 1) DANCE MONKEY- Tones And I 

16 (--) PHYSICAL- Dua Lipa 

30 (38) SAY SO- Doja Cat 

34 (--) HOLA – REMIX- Dalex & Chencho Corleone & Juhn & Lenny Tavárez

35 (RE) LOSE CONTROL- Meduza x Becky Hill x Goodboys

39 (--) ROSES – IMANBEK REMIX- Saint Jhn feat. Imanbek