Global Top 40: Billie Eilish nieuw op 1

- Hitlijsten

 Billie Eilish
Billie Eilish

Met overtuiging knalt de nieuwe single van Billie Eilish, Everything I Wanted, de Global Top 40 binnen op nummer 1.

Met de binnenkomst op de eerste plek laat Eilish zien hoe succesvol ze is. Ook Bad Guy kwam in april van dit jaar nieuw binnen in de Global Top 40 op nummer 1. In die bewuste week stond ze met drie gelijktijdige nummer in de top 10. Vanwege de binnenkomst van Eilish zakt Ritmo (van The Black Eyed Peas en J Balvin) een plekje.

De snelste stijger van deze week is La Canción van J Balvin en Bad Bunny. De track staat inmiddels vijf maanden in de lijst en zit voor een vijfde periode in de lift naar boven. De track stond eerder een weekje in de top 10; halverwege september stond La Canción op nummer 9. Ondertussen leek het vorige week klaar te zijn met Sunflower; de hit van Post Malone en Swae Lee was toen de snelste zakker op nummer 35. Deze week herstelt de track zich met 13 plekken winst waarmee Sunflower nu in de 57e week op nummer 22 staat.

De Global Top 40 telt drie binnenkomers onder aanvoering van Harry Styles op nummer 32 met Watermelon Sugar. De One Direction-zanger staat ook met Lights Up in de lijst dat deze week zes plekken klimt naar nummer 23. Deze week leveren 25 nummers posities in ten opzichte van vorige week. Daarbij levert Bandit, de track van Juice Wrld en YBNBA, de snelste zakker is op nummer 36.

De volledige Global Top 40 bekijk je hier.

1 (--) EVERYTHING I WANTED- Billie Eilish
Bekijk hier de songtekst van Everything I Wanted

19 (36) LA CANCIÓN- J Balvin & Bad Bunny

32 (--) WATERMELON SUGAR- Harry Styes

37 (--) MEAN IT- Lauv feat. Lany

40 (--) LOSE CONTROL- Meduza x Becky Hill x Goodboys
Bekijk hier de songtekst van Lose Control