Global Top 40: Bad Bunny domineert

- Hitlijsten

 Harry Styles Bad Bunny
Global Top 40: Bad Bunny domineert

De release van Un Verano Sin Ti legt Bad Bunny zeker geen windeieren. Deze week zitten de noteringen van dat album stevig in de lift.

Met Moscow Mule kwam Bad Bunny dicht bij de eerste plek in de Global Top 40. Toch komt Benito Antonio Martinez Ocasio net wat tekort om Harry Styles van de troon te stoten. As It Was staat voor de zesde week op de eerste plaats in de week dat we ook het nieuwe album van de Brit, Harry’s House, mogen verwachten. Het zou dus niet heel gek zijn als we volgende week een aantal tracks van dat album in de Global Top 40 mogen verwachten. Bad Bunny staat ondertussen met vier tracks in de top 10. Me Porto Bonito (met Chencho Corleone) klimt naar nummer 3.

Tití Me Preguntó is één van de twee snelste stijgers en komt, met 12 plaatsen winst, op nummer 5. Ook Lizzo maakt zo’n sprong met About Damn Time. Vorige week keerde de 34-jarige zangeres terug in de lijst op plek 24 en deze week schiet ze verder omhoog naar nummer 12. Wait For U van Future, Drake en Tems is met 15 plaatsen verlies op nummer 25 de snelste zakker.

Afgelopen weekeinde wist Oekraïne het Eurovisiesongfestival met overtuiging te winnen. Stefania werd uitgevoerd door Kalush Orchestra en dat nummer komt deze week meteen binnen in de top 10 op nummer 9. Kendrick Lamar bracht vorige week het album Mr. Morale & The Big Steppers uit. Van dat album is N95 de meest populaire track. De 34-jarige entertainer komt ook met The Heart Part 5 binnen in de lijst op plek 18.

Twee tracks maken deze week het jaar vol in de Global Top 40. Zowel Heat Waves (van Glass Animals) als Good 4 U (van Olivia Rodrigo) staan nu 52 weken in de lijst. Save Your Tears, de track van The Weeknd, levert 8 plaatsen in maar blijft (op nummer 30) wel de langst genoteerde track met 71 weken in de lijst.

Hier bekijk je de complete Global Top 40 van deze week. 

1 ( 1) AS IT WAS- Harry Styles

9 (--) STEFANIA- Kalush Orchestra

10 (--) N95- Kendrick Lamar

18 (--) THE HEART PT. 5- Kendrick Lamar

35 (--) TE FELICITO- Shakira & Rauw Alejandro