Global Top 40: As It Was 13 weken op 1

- Hitlijsten

 Harry Styles
Global Top 40: As It Was 13 weken op 1

Ook deze week staat As It Was van Harry Styles op de eerste plek van de Global Top 40 en dat is inmiddels voor de 13e achtereenvolgende week.

De Britse zanger bracht op 28 mei al een opvolger in de lijst met Late Night Talking. Met die track lijkt het niet echt te lukken. Alleen in de tweede week wist het nummer winst te boeken. Daarna gaat het iedere week bergafwaarts met deze week een plaats verlies op nummer 16.

Bad Bunny wisselt deze week Me Porte Bonito in op de tweede plaats nu Tití Me Preguntó op die plaats weet terug te keren. Sinds 21 mei staat het nummer in de top 5 met deze week een tweede week op nummer 2. Kate Bush staat inmiddels vijf weken in de top 5 en deze week keert Running Up That Hill, vanwege de release van de nieuwste afleveringen van Stranger Things, terug in de top 3.

Charlie Puth en Jung Kook (van BTS) kwamen afgelopen week binnen in de lijst op nummer 28. Deze week klimt het gelegenheidsduo 17 plaatsen en dat maakt het, op nummer 11, de snelste stijger. Een heel stuk minder vergaat het Drake die vorige week met Falling Back de snelste stijger was en met Sticky nieuw in de lijst stond. Beide tracks zijn nu verdwenen en Jimmy Cooks, deze week op nummer 12, is zijn enige overgebleven notering. Ook deze week is BTS de snelste zakker. Waar vorige week Life Goes On 23 plaatsen moest inleveren zakt nu Yet To Come als snelste naar nummer 22.

Doja Cat liet zich voor de film Vegas, over het leven van Elvis Presley, inspireren door Hound Dog. De track die de titel van de film draagt is op nummer 28 de hoogste van drie binnenkomers.

De volledige Global Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) AS IT WAS- Harry Styles

28 (--) VEGAS- Doja Cat

35 (--) FROM THE D 2 THE LBC- Eminem & Snoop Dogg

40 (--) SUNROOF- Nicky Youre & Daze