Global Top 40: As It Was 12e week op 1

- Hitlijsten

 Harry Styles
Global Top 40: As It Was 12e week op 1

Harry Styles staat met As It Was voor een twaalfde week op de eerste plaats van de Global Top 40.

De vorige hit die 12 weken aaneengesloten op nummer 1 in de Global Top 40 stond, was Stay van The Kid Laroi en Justin Bieber. Later wist het tweetal er nog twee weken aan vast te knopen door terug te keren op die eerste plek. Stay staat nog steeds in de lijst en doet dat deze week voor de 50e week. Alleen Heat Waves staat deze week, met 58 weken, langer in de lijst.

Me Porto Bonito van Bad Bunny en Chencho Corleone keert terug op de tweede plek en staat daar nu voor de vierde keer. Glimpse Of Us van Joji was vorige week de hoogste binnenkomer op nummer 5. De Japanse zanger stijgt nu door naar plek 3.

Vorige week wist Drake via Falling Back al een track van zijn nieuwe album Honestly, Nevermind in de lijst te zetten. Falling Back klimt 12 plaatsen naar nummer 14 en is daarmee de snelste stijger. Deze week volgen er nog eens twee tracks voor de Canadese rapper. Jimmy Cooks (met 21 Savage) is op nummer 9 de hoogste nieuwe waar Sticky op plek 18 weet binnen te komen. De andere binnenkomers zijn voor Beyoncé (Break My Soul) en OneRepublic (I Ain’t Worried).

Een heel stuk minder vergaat het BTS. De Zuid-Koreaanse boyband kondigde aan een pauze te gaan nemen om soloactiviteiten te kunnen ontplooien. Vorige week kwamen Life Goes On (op #12) en For Youth (op #39) binnen in de lijst. Die laatste is inmiddels weer verdwenen terwijl Life Goes On (op nummer 35) de snelste zakker is met 23 plekken verlies.

De complete Global Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) AS IT WAS- Harry Styles

9 (--) JIMMY COOKS- Drake feat. 21 Savage

18 (--) STICKY- Drake

23 (--) BREAK MY SOUL- Beyoncé

28 (--) LEFT AND RIGHT- Charlie Puth feat. Jung Kook of BTS

36 (--) I AIN’T WORRIED- OneRepublic