Global Top 40: 5e week voor Olivia Rodrigo

- Hitlijsten

 Olivia Rodrigo
Global Top 40: 5e week voor Olivia Rodrigo

Drivers License van Olivia Rodrigo staat voor de vijfde week op nummer 1 in de Global Top 40.

De 17-jarige Amerikaanse zet een heel stabiel resultaat neer want al vanaf haar binnenkomst weet ze de lijst aan te voeren. The Weeknd profiteert ondertussen van zijn Superbowl-pauzeshow. Save Your Tears bereikt de tweede plaats en Blinding Lights, dat inmiddels al 63 weken in de lijst staat, klimt naar nummer 4. Tussen de twee tracks van de Canadese zanger nestelt zich nu La Noche De Anoche van Bad Bunny en Rosalía. Die track keert nu terug op de plek waar de reeks in de Global Top 40 op 12 december ook werd begonnen. Achter The Weeknd, met twee hits in de top 4, staat Bad Bunny met twee hits in de top 5 via La Noche De Anoche en Dákiti, dat nu naar nummer 5 zakt.

De meeste winst is opvallend genoeg weggelegd voor de langst genoteerde track in de lijst. Tones And I weet van geen wijken en in de 79e week Global Top 40 pakt ze tien plaatsen winst om daarmee op nummer 29 te komen. De grootste zakker is Life Is Good waarmee Drake en Future 8 plaatsen inleveren op nummer 29. Ondertussen blijft het Nederlandse succes in de Global Top 40 groeien nu The Business van Tiësto vijf plaatsen klimt naar nummer 23.

De Global Top 40 telt drie nieuwe binnenkomers waarvan Location, de samenwerking tussen Karol G, Anuel AA en J Balvin op nummer 20 de hoogst genoteerde is.

De complete Global Top 40 bekijk je hier

1 ( 1) DRIVERS LICENSE- Olivia Rodrigo 

20 (--) LOCATION- Karol G & Anuel AA & J Balvin 

29 (39) DANCE MONKEY- Tones And I 

34 (--) HASTA ABAJO- Kevin Roldan & Bryant Myers & Lyanno 

38 (--) ASTRONAUT IN THE OCEAN- Masked Wolf