Global Top 40: 11e week voor Dance Monkey

- Hitlijsten

 Tones And I
Tones And I

Het is Billie Eilish net niet gelukt om op de eerste plek van de Global Top 40 binnen te komen.

De 18-jarige Amerikaanse weet het themanummer van de aanstaande 25e James Bond-film op nummer 2 te zetten in de nieuwste Global Top 40. Haar vorige hit, Everything I Wanted, wist in november van 2019 wel op de eerste plek binnen te komen. Ook Bad Guy presteerde dat eerder in 2019. Tones And I weet dus een eerste aanval van Eilish te doorstaan en daardoor staat Dance Monkey nu voor de elfde week bovenaan de Global Top 40. Señorita (van Shawn Mendes en Camila Cabello) was de vorige nummer 1 die de lijst zo lang wist aan te voeren; halverwege oktober volgde er geen 14e week meer.

In de top 10 van de lijst weinig verschuivingen behalve dat Intentions, vorige week de hoogste binnenkomer voor Justin Bieber en Quavo, nu vier plekken zakt naar nummer 9. Daarmee is nu Yummy weer de hoogst genoteerde track van de Canadese zanger op nummer 6. Ook is Bieber te horen op Bad Guy, de track met Billie Eilish, op nummer 18 dat met 47 weken in de lijst ook nog eens de langst genoteerde hit is. Met Forever, de samenwerking met Post Malone en Clever, zet Justin Bieber deze week een vierde track in de lijst als binnenkomer op nummer 21.

Waar Roses van Saint Jhn, in de remix van Imanbek, vorige week nog een plekje zakte naar nummer 40 weet de track zich deze week te herpakken. Het nummer is met 8 plaatsen winst op nummer 32 zelfs de snelste stijger. Dat kan niet worden gezegd van Hola (van Dalex Chencho Corleone, Juhn en Lenny Tavárez) dat met 15 plekken verlies de snelste zakker is op plek 39.

De volledige Global Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) DANCE MONKEY- Tones And I

2 (--) NO TIME TO DIE- Billie Eilish

 

21 (--) FOREVER- Justin Bieber (feat. Post Malone & Clever) 

22 (--) IGNORANTES- Bad Bunny & Sech

25 (--) TO DIE FOR- Sam Smith

32 (40) ROSES – IMANBEK REMIX- Saint Jhn feat. Imanbek

 

33 (--) BLUEBERRY FAYGO- Lil Mosey

 

34 (RE) LOVELY- Billy Eilish + Khalid