George Ezra heeft opnieuw meest gedraaide hit

- Hitlijsten

 George Ezra
George Ezra heeft opnieuw meest gedraaide hit

Anyone For You (Tiger Lily) van George Ezra keert terug op de eerste plek van de Airplay Top 40.

Nederland is één van de weinige landen waar Anyone For You (Tiger Lily) zo succesvol is. Afgelopen vrijdag verscheen al de opvolger, Green Green Grass, en zonder twijfel lijkt ook die track hoge ogen te gaan gooien op de radio. Anyone For You (Tiger Lily) drukt In The Dark (van Purple Disco Machine en Sophie And The Giants) van de eerste plaats en staat zelf nu voor een tweede week op nummer 1.

Trompeta van Willy William kwam begin april de Airplay Top 40 binnen op nummer 11. Afgelopen week wist de vroege zomerhit terug te keren op die positie waar de Fransman nu een serieuze opmars maakt naar nummer 4. Ook Crazy What Love Can Do (van David Guetta, Becky Hill en Ella Henderson) komt voor het eerst in de top 10. De Frans-Britse combinatie is met 19 plaatsen winst de snelste stijger op nummer 7. Fingers Crossed van Lauren Spencer-Smith stond begin april een weekje op nummer 10. De afgelopen drie weken stond de 18-jarige zangeres buiten de top 10 maar deze week keert ze terug op nummer 10.

Armin Van Buuren kwam met Come Around Again vorige week binnen op nummer 23. De track die hij met Billen Ted en JC Stewart maakte, zakt deze week 16 plaatsen en komt daarmee op nummer 39.

De Airplay Top 40 telt deze week slechts één nieuwe binnenkomer. Ferrari, de track die hij met James Hype en Miggy Dela Rosa maakte, komt de lijst binnen op nummer 34. Naast Ferrari keren What Would You Do? (van Joel Corry, David Guetta en Bryson Tiller) en Won’t Let You Go (van Martin Garrix, Matisse & Sadko en John Martin) terug in de lijst.

De volledige Airplay Top 40 bekijk je hier.

1 ( 2) ANYONE FOR YOU (TIGER LILY)- george ezra

34 (--) FERRARI- james hype & miggy dela rosa