Family is hoogste nieuwe in de Top 40

- Hitlijsten

 Jonas Brothers Kygo The Chainsmokers
The Chainsmokers

De één-na-laatste Top 40 van 2019 telt twee nieuwe binnenkomers: Family van The Chainsmokers en Kygo en Like It's Christmas van de Jonas Brothers.

30. FAMILY – The Chainsmokers + Kygo

World War Joy. Dat is de opvallende titel van het nieuwe album van The Chainsmokers. Alex Pall en Andrew Taggart, die het Amerikaanse dj- en producersduo vormen, hebben samengewerkt met een bonte verzameling van bekende artiesten. Van 5 Seconds Of Summer tot rapper Ty Dollar $ign en van de punkrockers van Blink 182 tot Kygo, stuk voor stuk leverden ze een bijdrage aan het derde album van The Chainsmokers. De Noorse dj en producer, die eigenlijk Kyrre Gørvell-Dahll heet, is van de partij op de track Family. Het is na Who Do You Love (een samenwerking met 5 Seconds Of Summer) en Call You Mine (waarop je Bebe Rexha hoort) de derde track van World War Joy die de Top 40 binnen komt.

32. LIKE IT’S CHRISTMAS – Jonas Brothers

Zes jaar nadat ze uit elkaar waren gegaan kwamen de Jonas Brothers een paar maanden geleden weer samen. Nick, Joe en Kevin Jonas brachten een nieuw album uit, Happiness Begins, en scoorden met Sucker en Only Human dit jaar al twee Top 40-hits die het tot de bovenste tien in de lijst schopten. De nieuwe hit van de gebroeders Jonas is een kerstsingle: Like It’s Christmas. Het is niet voor het eerst dat het trio een kerstnummer heeft opgenomen. Twee keer al deden ze dat, maar zowel Girl Of My Dreams als Joyful Kings haalde de Top 40 niet. Op 20 februari van het nieuwe jaar komen de Jonas Brothers naar Nederland met hun Happiness Begins Tour. De drie geven die dag een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Foto: YouTube