Drivers License meest gestreamd

- Hitlijsten

 Olivia Rodrigo
Drivers License meest gestreamd

Olivia Rodrigo heeft met Drivers License met afstand de meest gestreamde track van ons land in handen.

De track verscheen op 8 januari en wist in de daaropvolgende dagen alleen maar meer streams te winnen. Inmiddels is dat iedere dag al ruim twee keer zoveel als de een-na-meest gestreamde track. Daar staat Mansory van Lijpe en Frenna. Die track verscheen een dag eerder en werd al eerder populair. Wel is het onvoldoende om ook maar een beetje in de buurt van Drivers License te kunnen komen. De nummer 1 van vorige week, Nu Wij Niet Meer Praten van Jaap Reesema en Pommelien Thijs, zakt naar nummer 3.

Iets meer dan een half jaar geleden zagen we een nieuwe binnenkomer op de eerste plek van de Streaming Top 40. Tout Est Bon van Boef en Numidia wist het daarna nog zes weken vol te houden op nummer 1. Wel is Olivia Rodrigo de enige binnenkomer in de Streaming Top 40. Onderin de lijst keren Marbella (van Dopebwoy, 3robi en Srno) en Hawái – Remix (van Maluma en The Weeknd) terug in de lijst.

De ex-Alarmschijf van The Kid Laroi, Without You, staat ook voor het eerst in de top 10. De track van de Australische zanger klimt tien plekken naar nummer 9. Tien plekken lager staat de snelste stijger in de Streaming Top 40 waar All We Got (van Robin Schulz en Kiddo) met 11 plaatsen winst op nummer 19 komt. De snelste zakker is voor Justin Bieber. Lonely, zijn track met Benny Blanco, levert 13 plaatsen in op nummer 30. De meest recente track van Justin Bieber, Anyone, heeft het ook moeilijk en zakt nu, met 5 plekken verlies, tot buiten de top 10 (naar nummer 13).

De complete Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 (--) DRIVERS LICENSE- Olivia Rodrigo

19 (30) ALL WE GOT- Robin Schulz feat. Kiddo

38 (RE) MARBELLA- Dopebwoy & 3robi & Srno