Drivers Licence vijf weken meest gestreamde hit

- Hitlijsten

 Olivia Rodrigo
Drivers Licence vijf weken meest gestreamde hit

Olivia Rodrigo heeft met Drivers License voor de vijfde week de meest gestreamde hit van ons land in handen.

Achter Drivers License moeten Jaap Reesema en Pommelien Thijs nu voor de vierde achtereenvolgende week genoegen nemen met een tweede plek. Tiësto staat nu voor een tweede achtereenvolgende week op plek drie en daar stond de Nederlander ook eerder met The Business al twee weken.

The Wellerman komt serieus op stoom in de Streaming Top 40. De track van Nathan Evans, die door 220Kid en Billen Ted onder handen werd genomen, klimt 17 plaatsen en is daarmee op nummer 7 de snelste stijger in de lijst. Ook The Weeknd weet te profiteren na zijn Superbowl-show. Zo komt Save Your Tears, met tien plekken winst, voor het eerst in de top 10 (op plek 9) en klimt Blinding Lights, dat nu 59 weken genoteerd staat, naar nummer 18.

Rolf Sanchez levert met Más Más Más elf plaatsen in en daarmee is dat de snelste zakker in de lijst. Hij weet echter met zijn opvolger te klimmen want Ven Ven stijgt vijf plekken naar nummer 31. De Streaming Top 40 telt drie nieuwe binnenkomers. Daarbij is Masked Wolf met Astronaut In The Ocean, op nummer 36, de hoogste nieuwe.

De complete Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) DRIVERS LICENSE- Olivia Rodrigo

7 (24) THE WELLERMAN (220KID x BILLEN TED REMIX)- Nathan Evans 

36 (--) ASTRONAUT IN THE OCEAN- Masked Wolf 

37 (--) UP- Cardi B 

40 (--) CALLING MY PHONE- Lil Tjay ft. 6Lack