De Diepte blijft meest gestreamde hit

- Hitlijsten

 S10
De Diepte blijft meest gestreamde hit

Voor de tweede achtereenvolgende week heeft S10 met De Diepte de meest gestreamde hit van ons land in handen.

Harry Styles moest met zijn As It Was vorige week, na vijf weken de Streaming Top 40 te hebben aangevoerd, afstand nemen van die eerste plek. De Brit blijft staan op nummer 2. Als Je Bij Me Blijft van $hirak, Cristian D, Bilal Wahib, Ronnie Flex en Boef maakt een reuzensprong naar nummer 3. De track pakt daarmee in één week 37 plaatsen winst. De grootste sprong in de lijst tot nu toe was er een van 36 plaatsen. Culo van Bizzey, Frenna, KM en Ramiks sprong in de nazomer van 2018 van plek 38 naar nummer 2.

Het Eurovisiesongfestival galmt nog even stevig na in de lijst. Vooral dankzij YouTube weet Kalush Orchestra deze week op nummer 5 te debuteren met Stefania. Ook vorige week stond de hoogste nieuwe op nummer 5. Gabos van JoeyAK zakt deze week echter alweer weg naar nummer 18. Dat maakt het overigens niet de snelste zakker want No Wahala van 1da Banton levert op nummer 40 liefst 16 plekken in.

Pepas van Farruko is, met 39 weken in de lijst, de langst genoteerde hit. Deze week klimt de track, die eerder op nummer 2 stond, weer een plaatsje naar nummer 39.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) DE DIEPTE- S10

5 (--) STEFANIA- Kalush Orchestra

20 (--) SUPERMODEL- Måneskin

21 (--) N95- Kendrick Lamar

29 (--) BOOT- FMG

33 (--) AMAZIN’- Idaly feat. Emms