Davina Michelle scoort vierde Alarmschijf

- Hitlijsten

 Davina Michelle
Davina Michelle scoort vierde Alarmschijf

Deze week verscheen niet alleen haar bioscoopfilm, maar ook haar nieuwe track. My Own World van Davina Michelle hoor je de hele komende week als Alarmschijf op Qmusic. Het is voor de vierde keer dat één van haar tracks die titel krijgt.

Wat doe je als de grootste concerten uit je nog jonge carriere niet doorgaan vanwege corona? Dan ga je heel even zitten sippen, maar ga je daarna kijken naar de mogelijkheden. Dat is wat Davina Michelle deed en ze liet er geen gras over groeien, want binnen een mum van tijd lag er een plan klaar voor een heuse bioscoopfilm, waarbij ze zou optreden in een lege AFAS Live. De film zou niet alleen boordevol muziek zitten, maar ook een inkijkje geven in haar leven. Het verklaart meteen de titel my own world.

Anders dan anders
Volgens de zangeres was het wel apart om geen publiek voor haar neus te hebben. Ze kreeg geen reactie uit de zaal en dus moest ze veel uit zichzelf halen. “Ik moest zelf twee tot drie keer zoveel geven om het enthousiasme erin te houden voor de kijkers”, vertelde ze aan BuzzE. Ook moest ze tegen de camera praten en flink wat enthousiasme in haar performance leggen. Ze kon geen moment achterover leunen, maar het resultaat mag er zijn. Deze week was het zover: fans konden haar twee dagen lang in dertig bioscopen bewonderen. Inmiddels kun je ‘m ook bij Pathé Thuis zien.

Natuurlijk kreeg my own world ook een soort van soundtrack en die kreeg dezelfde titel. Het is een voorproefje op het nieuwe, nog te verschijnen album van Davina.

Bijna alle Alarmschijven vanaf 2000 check je in onze playlist op Spotify!