Davina Michelle hoogste nieuwe met Better Now

- Hitlijsten

 Ariana Grande Davina Michelle Social House Lucas & Steve Deepend
Davina Michelle 2019

Afgelopen week werd Davina Michelle extra vaak gedraaid op Qmusic met Better Now, want deze track was de Alarmschijf. In de Top 40 van deze week is dit nummer de hoogste nieuwe binnenkomer. Check hier alle nieuwe binnenkomers van deze week!

35. BETTER NOW - Davina Michelle
Met dit nummer scoort Davina Michelle haar vierde Top 40-hit én dat terwijl haar debuut in de lijst pas eind vorig jaar was. Al haar hits haalden tot nu in de bovenste kwart van de lijst. Twee hiervan stonden zelfs helemaal bovenaan de lijst. 

38. BOYFRIEND - Ariana Grande & Social House 
Dit is Ariana Grande haar tweede hit in de lijst dit jaar. Vorige week stond Boyfriend nog op de veertiende plaats in de Tipparade en deze week komt het nummer binnen op de 38e plek in de Top 40. Social House scoorde eerder echter nog geen hit in de lijst, wat betekent dat dit hun debuut in de Top 40 is. 

40. LONG WAY HOME - Lucas & Steve x Deepend
In 2019 was het nog erg stil rondom Lucas & Steve, maar met Long Way Home scooren zij hun eerste Top 40-hit van dit jaar. In totaal stond de track negen weken in de Tipparade, maar nu heeft het nummer toch de Top 40 behaald. Lucas & Steve komen met Deepend binnen op de 40e plek in de lijst. 

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!