Cold Heart blijft meest gedraaid

- Hitlijsten

 Elton John Dua Lipa
Cold Heart blijft meest gedraaid

Voor de tweede week is Cold Heart in de Pnau-remix de meest gedraaide track op de Nederlandse radio.

Vorige week wisten Elton John en Dua Lipa de eerste plek van de Airplay Top 40 te bereiken. Het tweetal wist de leiding over te nemen van Armin van Buuren en Davina Michelle die ook deze week met Hold On op nummer 3 staan. Hard To Say Goodbye van Rondé staat voor de tweede week op nummer 2.

Easy On Me van Adele weet al snel een stevige plek op de verschillende rotaties te krijgen. Deze week, in een week met een afwijkende rotatie op Qmusic, brengt dat haar op nummer 4 in de Airplay Top 40. Een flink aantal tracks weet deze week een bijzondere beweging te maken in de lijst. Acapulco van Jason Derulo gaat bijvoorbeeld keihard onderuit. Met 26 plaatsen verlies is dat, op nummer 40, de snelste zakker.

Dopamine van Purple Disco Machine en Eyelar komt, in de elfde week, voor het eerst in de top 10 (op plek 7). Daar komt ook Don’t Break My Heart (van Tom Grennan, op nummer 8) voor het eerst. Run van OneRepublic zakte de vier afgelopen weken maar keert deze week, in de 25e week, terug in de top 10 (op nummer 10). De meeste winst is weggelegd voor Talk About. De track van Rain Radio en DJ Craig Gorman stond de voorgaande drie weken niet hoger dan nummer 32. Deze week klimt de track, als snelste stijger, 21 plaatsen naar nummer 11.

De lijst telt weliswaar 5 binnenkomers maar daarbij is alleen Overpass Graffiti van Ed Sheeran de enige nieuwe track. De Brit ziet Shivers deze week klimmen naar plek 5 en Bad Habits zakken naar nummer 12 waar Overpass Graffiti nieuw is op nummer 17.

De volledige Airplay Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) COLD HEART – PNAU REMIX- Elton John & Dua Lipa

11 (32) TALK ABOUT- Rain Radio & DJ Craig Gorman

17 (--) OVERPASS GRAFFITI- Ed Sheeran