Calm Down blijft meest gestreamde hit

- Hitlijsten

 Rema
Calm Down blijft meest gestreamde hit

Rema staat voor de tweede week op de eerste plek van de Streaming Top 40.

Als we de kersthit van Mariah Carey buiten beschouwing houden dan is het ruim twee en een half jaar geleden dat een hit met zo’n hoge leeftijd de lijst wist aan te voeren. Tones And I stond in januari van 2020 in de 19e week nog bovenaan de Streaming Top 40. De drie meest gestreamde tracks van dit moment zijn gelijk aan die van vorige week met Flemming (Automatisch) op nummer 2 en Central Cee (Doja) op 3.

Met 24 plaatsen winst is Flexxen van Boef, Numidia, Cristian D en Diquenza de snelste stijger op plek 9. Voor Boef is het inmiddels zijn 26e top 10-notering in de Streaming Top 40. Achter Boef scoort het drietal allemaal een derde top 10-hit. Numidia deed dat eerder met Tout Est Bon en Dana, Cristian D met Amsterdam en Als Je Bij Me Blijft en Diquenza met Ewa Ewa en Vervloekt.

Dankzij de release van het album Renaissance weet Beyoncé deze week terug te keren in de lijst. Eerder kwam Break My Soul binnen op nummer 16 om na vijf weken uit de lijst te vallen. Deze week keert ze terug op nummer 19. Gebruik Me van Zoë Tauran en Frenna verscheen afgelopen vrijdag en is, op nummer 29, de hoogste nieuwe binnenkomer.

De complete Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) CALM DOWN- Rema

29 (--) GEBRUIK ME- Zoë Tauran feat. Frenna

35 (--) DON’T YOU WORRY- Black Eyed Peas, Shakira + David Guetta

40 (--) WE COULD BE TOGETHER- Gabry Ponte x Lum!x feat. Daddy DJ