Boef en Bilal domineren in streaming

- Hitlijsten

 Boef Bilal Wahib Numidia
Boef en Bilal domineren in streaming

Tout Est Bon van Boef en Numidia is voor de tweede week de nummer 1 in de Streaming Top 40.

Tout Est Bon van Boef en Numidia is voor de tweede week de nummer 1 in de Streaming Top 40. Boef als Bilal Wahib staan met twee tracks op het erepodium van de Streaming Top 40. Boef doet dat, naast Tout Est Bon, ook met Vergeten waar Bilal met Tigers en datzelfde Vergeten op de plekken 2 en 3 staat. Na de release van het album Allemaal Een Droom staat Boef met drie nummers in de top 5 en weet Treinstation met 12 plekken winst op nummer 12 de snelste stijger te zijn. Achter Vergeten (van Boef en Bilal Wahib) komt ook Langzaam (van Kevin en Lijpe) binnen in de top 10 op nummer 8.

Het is voor de tweede keer dit jaar dat we een Nederlandstalige top 3 hebben in de Streaming Top 40. Dat gebeurde ook op 11 april via 17 Miljoen Mensen (van Davina Michelle en Snelle), Anderhalf (van Ali B, Poke & Judeska) en Jongen Van De Straat (van Lil Kleine).

Benee en Gus Dapperton leveren deze week de meeste plekken in. Supalonely stond eerder op nummer 5 maar verliest nu, op nummer 35, tien plaatsen. In totaal leveren liefst 24 nummers nu plaatsen in ten opzichte van vorige week. Met ook nog eens zes zittenblijvers en vijf binnenkomers is er voor slechts vijf andere nummers positiewinst mogelijk.

De complete Streaming Top 40 bekijk je hier, kijk je op YouTube en beluister je via Spotify

1 ( 1) TOUT EST BON- Boef feat. Numidia

3 (--) VERGETEN- Boef feat. Bilal Wahib

8 (--) LANGZAAM- Kevin & Lijpe

12 (24) TREINSTATION- Boef

22 (--) COME & GO- Juice Wrld with Marshmello

34 (--) ALANE- Robin Schulz & Wes

40 (--) SOME SAY / SOME SAY – FELIX JAEHN REMIX- Nea