Blijven Slapen meest gedraaide hit

- Hitlijsten

 Maan Snelle
Blijven Slapen meest gedraaide hit

Deze week pakken Snelle en Maan de leiding in de lijst met meest gedraaide tracks op de Nederlandse radio.

Het tweetal wist de Airplay Top 40 nog nooit eerder aan te voeren. Achter het gelegenheidsduo dienen P!nk en Willow Sage Hart zich aan op de tweede plaats. Eerder al stond hun Cover Me In Sunshine al een week op nummer 1. Na Come Home en Die Young is Learning To Fly voor Sheppard de derde top 3-notering in de lijst.

De ex-Alarmschijf van Lucas & Steve en Blackstreet, No Diggity, is de hoogste van twee nieuwe binnenkomers. De track komt de lijst binnen op plek 6. Eerder dit jaar kwam I Want It All de lijst binnen op nummer 9. In de daaropvolgende weken kwam de track niet verder dan nummer 22. Na drie weken van daling is Goud van Suzan & Freek nu de snelste stijger. De twee pakken deze week elf plaatsen winst op nummer 7.

Bløf beleeft deze week de rentree op de radio. Na Zoutelande, dat ruim drie jaar geleden de Airplay Top 40 voor vier weken wist aan te voeren, zagen we geen nieuwe tracks van de groep meer in de lijst. Horizon is, achter No Diggity op nummer 34, de enige andere nieuwe notering.

Justin Bieber ziet Anyone deze week uit de top 10 vallen. De Canadese zanger keert deze week met Hold On (op nummer 37) terug in de lijst. Ook Peaches, deze week de Alarmschijf bij Qmusic, is onderweg naar de lijst.

De volledige Airplay Top 40 bekijk je hier.

1 ( 6) BLIJVEN SLAPEN- Snelle x Maan

6 (--) NO DIGGITY- Lucas & Steve x Blackstreet

7 (18) GOUD- Suzan & Freek

34 (--) HORIZON- Bløf