Billie EIlish is hoogste nieuwe

- Hitlijsten

 Billie Eilish
Billie Eilish

Billie Eilish heeft met No Time To Die de hoogste binnenkomer te pakken. 

Afgelopen week wekte de 18-jarige zangeres indruk tijdens de BRIT Awards toen ze het nummer live ten gehore bracht. Deze week heeft Eilish de hoogste binnenkomer te pakken op nummer 24. 

24 (--) NO TIME TO DIE- Billie Eilish
Nog één laatste keer zal acteur Daniel Craig in de huid van geheim agent James Bond kruipen. Dat doet hij in de film No Time To Die en die is vanaf begin april in de bioscopen te zien. Daarna mag een andere acteur 007 gaan spelen. Naast Daniel Craig zijn onder anderen Christoph Waltz en Rami Malek in de film te zien. Die laatste ken je onder meer van zijn rol als Queen-zanger Freddie Mercury in Bohemian Rhapsody. Het thema bij de film No Time To Die wordt gezongen door Billie Eilish. Daardoor mag de 18-jarige Amerikaanse haar naam toevoegen aan een mooi rijtje met een hoop grote namen, zoals Tina Turner, Adele, Madonna en Paul McCartney; allemaal artiesten die ooit een hit opnamen voor een Bondfilm.

36 (--) INTENTIONS- Justin Bieber ft. Quavo
Intentions is niet de eerste gezamenlijke hit van Justin Bieber en Quavo. De Canadese zanger en de Amerikaanse rapper doken al twee keer eerder samen de studio in, al was het gezelschap beide keren nog wat groter. Justin en Quavo deden namelijk allebei mee op I’m The One en No Brainer van DJ Khaled. Ook Chance The Rapper was op beide tracks van de partij en aan eerstgenoemde hit deed Lil Wayne ook nog eens mee. Nu staan Justin en Quavo er met z’n tweeën voor. Intentions vind je net als Justins vorige hit Yummy op zijn album Changes. Het is de negentiende hitnotering voor Justin Bieber. Quavo zet zijn teller dankzij Intentions op vijf hits. Daarnaast heeft hij er nog eens twee als lid van het trio Migos.

38 (--) NO JUDGEMENT- Niall Horan
Drie weken nog moet je geduld hebben en dan verschijnt het nieuwe album van Niall Horan. Heartbreak Weather is de titel. Als voorproefje werden er de afgelopen tijd al een paar singles uitgebracht. Nice To Meet Ya stond in het najaar dertien weken in de Top 40. Opvolger Put A Little Love On Me strandde in de Tipparade, maar met No Judgement haalt de voormalige zanger van One Direction de lijst nu weer wel. Het is zijn zevende solohit sinds Niall in 2016 bekend maakte een solocarrière te gaan opstarten. Dat neemt niet weg dat er sprake is van een reünie van One Direction. In een interview liet Niall onlangs weten daar zeker voor open te staan en het zelfs ‘heel dom’ te vinden als de boyband nooit meer iets gezamenlijks zou doen.

39 (--) DE TOREADOR- Opgeblazen ft. Wilbert Pigmans
Er waren tijden dat carnaval goed was voor meerdere grote Top 40-hits per jaar, maar dat is inmiddels een stuk minder geworden. Desondanks halen bijvoorbeeld Snollebollekes en Lamme Frans nog wel geregeld de Tipparade en soms stoot er toch een carnavalskraker door tot de Top 40. Dit jaar lukt dat het Brabantse dj-duo Richard de Pijper en Luuk Bechtold, alias Opgeblazen, en zanger Wilbert Pigmans uit Den Bosch. Zij hebben een remake gemaakt van De Toreador van Jacques Herb. Het origineel was vijftig jaar geleden zijn doorbraak, stond toen vijf weken in de Top 40 en kwam tot nummer 31. Jacques zie je in de clip bij deze nieuwe versie. Hij is de oudere man die met het bordje met het woord ‘olé’ rond loopt.