Beat Me is meest gedraaide hit

- Hitlijsten

 Davina Michelle
Davina Michelle

Davina Michelle heeft met Beat Me de meest gedraaide hit op de Nederlandse radio te pakken.

De afgelopen zes weken stond de nieuwste track van Davina Michelle al in de top 3 maar was de overmacht van Soldier On te groot. Di-Rect stond de afgelopen zes weken op nummer 1 maar geeft die plek nu prijs aan Beat Me. Precies een jaar geleden kwam Davina Michelle ook op nummer 1; Skyward hield het toen slechts één week vol als lijstaanvoerder.

De Airplay Top 40 kent deze week een aantal forse zakkers vanwege aanpassingen in de afspeellijsten en ook omdat Qmusic een week lang nagenoeg geen hits draaide vanwege de Foute 1500. De Jonas Brothers en Karol G weten met 15 plaatsen winst voor X de snelste stijger te zijn. In omgekeerde richting levert How To Be Lonely van Rita Ora 23 plaatsen in. Supalonely (van Benee en Gus Dapperton) bleef vorige week nog zitten op nummer 18 en is deze week helemaal verdwenen uit de lijst.

De hoogste van drie nieuwe binnenkomers staat op nummer 12 en is voor Jawsh 685 en Jason Derulo met Savage Love (Laxed – Siren Beat). Ook Alane (van Robin Schulz en Wes) en Mamacita (van de Black Eyed Peas, Ozuna en J.Rey Soul) debuteren in de lijst.

De volledige Airplay Top 40 staat hier. De complete Airplay Top 40 bekijk je hier en beluister je via onze playlist op Spotify.