Bam Bam is meest gedraaide hit

- Hitlijsten

 Camila Cabello Ed Sheeran
Bam Bam is meest gedraaide hit

Camila Cabello en Ed Sheeran hebben met Bam Bam de eerste plek van de Airplay Top 40 weten te bereiken.

Anyone For You (Tiger Lily) van George Ezra was inmiddels vier weken de meest gedraaide hit op de Nederlandse radio. Deze week is die eer voor Bam Bam. Camila Cabello had in 2019 ook drie weken de meest gedraaide hit op de radio in handen via Señorita, haar samenwerking met Shawn Mendes. Voor Ed Sheeran is het, na Perfect (2017), I Don’t Care (2019), Beautiful People (2019), Merry Christmas (2021), Bad Habits (2021) en Overpass Graffiti (2022) zijn zevende nummer 1 in de Airplay Top 40.

As It Was profiteert niet alleen qua streaming van de release van zijn nieuwe album. Ook kreeg de single meer rotaties en daardoor komt de hit van Harry Styles nu voor het eerst in de top 5 ten koste van Complete Mess (van 5 Seconds Of Summer). De meeste winst is er deze week voor Shawn Mendes die met When You’re Gone 12 plekken klimt naar nummer 18. In omgekeerde richting verliest De Diepte van S10, na de opleving van vorige week rond het Eurovisiesongfestival, nu 16 plaatsen op nummer 22.

Måneskin wist met Supermodel de Alarmschijf te pakken. De Italiaanse winnaars van het Eurovisiesongfestival van vorig jaar komen binnen op plek 9. Nog niet eerder zagen we de band in de Airplay Top 40 staan.

De volledige Airplay Top 40 bekijk je hier.

1 ( 4) BAM BAM- Camila Cabello feat. Ed Sheeran

9 (--) SUPERMODEL- Måneskin

26 (--) I AIN’T WORRIED- OneRepublic