Bam Bam 4e week meest gedraaid

- Hitlijsten

 Camila Cabello Ed Sheeran
Bam Bam 4e week meest gedraaid

Camila Cabello en Ed Sheeran hebben voor de vierde achtereenvolgende week met Bam Bam de meest gedraaide track op de Nederlandse radio in handen.

Of er ook een vijfde week gaat komen valt te betwijfelen want inmiddels is het aantal draaibeurten van de zomerse track wat aan het teruglopen. As It Was van Harry Styles is deze week de voornaamste concurrent. De Brit komt voor een derde week op nummer 2 en stond eerder ook al een week op 1. Di-Rect keert met Through The Looking Glass terug in de top 10 en staat voor het eerst op nummer 3. In augustus van 2020 stonden ze voor het laatst zo hoog in de Airplay Top 40 met Soldier On. Green Green Grass van George Ezra komt deze week voor het eerst in de top 10 door met 10 plekken winst op nummer 4 te komen. Anyone For You zakt deze week juist de top 10 uit.

In The Stars van Benson Boone bungelde de afgelopen weken een beetje onderin de lijst maar deze week is er een serieuze winst. Op nummer 20 is het, met 19 plaatsen winst, de snelste stijger. In omgekeerde richting gaat het snel bergafwaarts voor Melody van Sigala dat, met 17 plaatsen verlies, op nummer 35 komt.

De Airplay Top 40 telt twee nieuwe binnenkomers. Don’t You Worry, de samenwerking tussen de Black Eyed Peas, Shakira en David Guetta, is op nummer 30 de hoogste nieuwe.

Bekijk hier de volledige Airplay Top 40.

1 ( 1) BAM BAM- Camila Cabello feat. Ed Sheeran

30 (--) DON’T YOU WORRY- Black Eyed Peas, Shakira + David Guetta

38 (--) KIJK ONS NOU- Metejoor & Snelle