Bad Habits nu 8 weken meest gedraaid

- Hitlijsten

Bad Habits nu 8 weken meest gedraaid

Voor de achtste week heeft Ed Sheeran met Bad Habits de meest gedraaide track op de Nederlandse radio in handen.

De vorige Sheeran-track die de radio zo wist te domineren was I Don’t Care, waarmee hij en Justin Bieber in 2019 zelfs negen weken op de eerste plek van de Airplay Top 40 stonden. Achter Stay keert Run van OneRepublic terug op nummer 2, waar die track nu voor een derde keer staat. Love Again van Dua Lipa komt daardoor nu op nummer 3, waar ze voor de vierde keer staat.

Last Train Home van John Mayer komt voor de derde keer in de top 10. De track klimt vier plaatsen naar nummer 7. De ex-Alarmschijf van Shawn Mendes en Tainy verlaat de top 10 en is, met 15 plaatsen verlies, één van de twee snelste dalers en komt zo op nummer 22. Ook All I Know So Far van P!nk verliest 15 plekken en komt daarmee op nummer 29.

De Airplay Top 40 telt drie nieuwe binnenkomers die dat allemaal doen op basis van hogere rotaties vanwege schijven. Zo is de ex-Alarmschijf van The Script, I Want It All, op nummer 11 de hoogste nieuwe. Dopamine van Purple Disco Machine en Tainy is ex-Favourite en start in de Airplay Top 40 op nummer 23. De nieuwe Alarmschijf, Cold Heart van Elton John en Dua Lipa, is nieuw op nummer 31. Ook zien we de rentree van Mart Hoogkamer die met Ik Ga Zwemmen weet terug te keren op nummer 35.

De snelste stijger in de Airplay Top 40 is Paper Planes, waarmee Lucas& Steve en Tungevaag 14 plaatsen stijgen naar nummer 17.

De complete Airplay Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) BAD HABITS- Ed Sheeran

11 (--) I WANT IT ALL- The Script

17 (31) PAPER PLANES- Lucas & Steve x Tungevaag

23 (--) DOPAMINE- Purple Disco Machine feat. Eyelar

31 (--) COLD HEART – PNAU REMIX- Elton John & Dua Lipa