Bad Habits nu 13 weken meest gedraaid

- Hitlijsten

 Ed Sheeran
Bad Habits nu 13 weken meest gedraaid

Ed Sheeran staat met Bad Habits nu voor de 13e week op de eerste plek van de Airplay Top 40.

De Britse zanger heeft ondertussen met Shivers een tweede hit in de lijst. De ex-Alarmschijf zakt deze week wel twee plaatsen naar nummer 14. Stay van The Kid Laroi en Justin Bieber stond op 24 juli op de eerste plaats. Deze week stijgt de track naar nummer 2 en sinds 24 juli stond het nummer niet meer zo hoog. Remember van Becky Hill en David Guetta bereikt, in de 15e week, voor het eerst de top 3.

Deze week weten flink wat Nederlandse tracks voor het eerst in de top 10 te komen. Zo stijgt Rondé (Hard To Say Goodbye) naar 5, Flemming (Amsterdam) naar 6 en Armin van Buuren en Davina Michelle (Hold On) naar 8. De ex-Alarmschijf van Flemming, Amsterdam, is met 18 plaatsen winst één van de twee snelste stijgers op nummer 6. Ook Suzan & Freek boeken 18 plaatsen winst met Onderweg Naar Later dat daarmee op nummer 12 komt. In de voorgaande 13 weken kwam de hit van het Nederlandse duo niet verder dan nummer 18. Minder goed vergaat het Lil Nas X want Thats What I Like, vorige week nog op nummer 4, zakt 19 plaatsen en is daarmee een van de twee snelste zakkers. Ook Don’t Be Shy van Tiësto en Karol G gaat 19 plekken onderuit en komt daarmee op nummer 36.

Afgelopen vrijdag verscheen Easy On Me van Adele. De voorloper van het album 30 is op nummer 16 de hoogste van drie nieuwe binnenkomers.

De complete Airplay Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) BAD HABITS- Ed Sheeran

6 (24) AMSTERDAM- Flemming

16 (--) EASY ON ME- Adele

32 (--) DON’T BREAK THE HEART- Tom Grennan

40 (--) TALK ABOUT- Rain Radio & DJ Craig Gorman