As It Was nu 5 weken meest gestreamde hit

- Hitlijsten

 Harry Styles
As It Was nu 5 weken meest gestreamde hit

Harry Styles weet ook deze week de meest gestreamde hit van Nederland in handen te hebben.

De Britse zanger weet met As It Was opnieuw Vanavond (uit M’n Bol) achter zich te houden. Daardoor staan Kris Kross Amsterdam, Donnie en Tino Martin nu voor de vijfde week op nummer 2. Donnie staat ondertussen met Bieber Van De Kroeg, zijn samenwerking met Mart Hoogkamer, voor de derde week op nummer 3.

In de week van het Eurovisiesongfestival weet S10 qua streaming te profiteren van alle aandacht. De Diepte is, met 9 plaatsen winst, de snelste stijger in de lijst. De Nederlandse inzending stond eerder al een week op nummer 5.

De lijst telt vijf nieuwe binnenkomers. Flemming pakt met Automatisch de hoogste nieuwe op nummer 13. Opvallend is dat hij tussen de nummers 10 en 13 liefst drie plekken weet te bezetten. Zij Wil Mij keert terug in de top 10 op nummer 10, Amsterdam zakt naar nummer 12 en Automatisch is nieuw op nummer 13. Deze week telt de Streaming Top 40 liefst 16 Nederlandstalige noteringen. Bon Gepakt van Donnie en Rene Froger is, met 10 plaatsen verlies, op nummer 34 de snelste zakker.

Hier bekijk je de volledige Streaming Top 40

1 ( 1) AS IT WAS- Harry Styles

13 (--) AUTOMATISCH- Flemming

15 (--) THAT THAT- Psy feat. Suga of BTS

29 (--) ANGST- Rammstein

30 (--) 100 SMSJES- Sigourney K & Ronnie Flex

36 (--) CRAZY WHAT LOVE CAN DO- David Guetta, Becky Hill en Ella Henderson