Arcade meest gestreamde hit

- Hitlijsten

 Duncan Laurence
Duncan Laurence

Na een eerste plek in de Airplay Top 40 van afgelopen dinsdag staat Duncan Laurence nu ook bovenaan de Streaming Top 40.

In de aanloop naar het Eurovisiesongfestival van afgelopen zaterdag kwam Duncan al bovenaan de verschillende streamingplatformen en inmiddels is zijn Arcade daardoor een overtuigende nummer 1-hit geworden. De winnaar van het Eurovisiesongfestival weet de gedoodverfde nummer 1-hit van Ed Sheeran en Justin Bieber van de eerste plaats te houden. I Don’t Care kwam vorige week op nummer 12 binnen en stijgt nu naar nummer 2. Herres, de track van Sevn Alias die vorige week op de eerste plaats stond, zakt nu naar nummer 5.

De Streaming Top 40 telt deze week vier binnenkomers die allemaal Nederlandstalig zijn. Met de binnenkomers van Tabitha, Frenna en JoeyAK pakken Snelle en Frenna met hun Plankgas de hoogste nieuwe op nummer 11. Frenna is (dus) op twee van de vier binnenkomers te horen.

Na een koude start voor Lewis Capaldi die de afgelopen twee weken op nummer 37 en nummer 38 stond lijkt zijn Someone You Loved nu ook in streaming succesvol te worden. Het nummer is met 15 plaatsen winst (op nummer 23) de snelste stijger. Ava Max staat inmiddels 29 weken in de lijst met Sweet But Psycho. Die track, die eerder twee weken op nummer 2 stond, is nu op nummer 34 (met 12 plaatsen verlies) de grootste zakker in een rij van 30 nummers die deze week plekken moeten inleveren.

De complete Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 (10) ARCADE- Duncan Laurence
Bekijk hier de songtekst van Arcade

11 (--) PLANKGAS- Snelle & Frenna
Bekijk hier de songtekst van Plankgas

14 (--) DOEKOE- JoeyAK ft. Djaga Djaga

27 (--) GIVE DEM- Frenna ft. Chivv

38 (--) AI- Tabitha & Rolf Sanchez & Poke

(Foto: BSR Agency)