Arcade blijft meest gedraaide hit

- Hitlijsten

 Duncan Laurence
Duncan Laurence

In de week na het Eurovisiesongfestival weet Duncan Laurence met Arcade het meest gedraaide nummer van de Nederlandse radio te houden.

Het was de week waarin Laurence extra punten kreeg nadat de score werd gecorrigeerd en waarin hij aankondigde op 26 maart een concert in de Amsterdamse Ziggo Dome te gaan doen. De clubtour die eerder was aangekondigd is inmiddels uitverkocht. Arcade, het nummer dat inmiddels de dubbel platinastatus te pakken heeft qua verkoop, staat voor de tweede week op 1 in de Airplay Top 40. Daarin is de top 3 onveranderd met Walk Me Home (van P!nk) op 2 en Power Over Me (van Dermot Kennedy) op 3. Con Calma, de vroege zomerhit van Daddy Yankee en Snow, weet in de elfde week voor het eerst de top 4 te bereiken.

Vorige week wisten zes nummers voor het eerst de Airplay Top 40 te bereiken. Piece Of Your Heart, de hit van Meduza en Goodboys, is met 15 plekken winst op nummer 20 de snelste stijger. In tegenstelling tot vorige week zien we met Moment, de Alarmschijf van vorige week van Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie en Tabitha, slechts één nieuwe binnenkomer. Wel keren Who Do You Love (van The Chainsmokers en 5 Seconds Of Summer) en Diamant (van Nielson) voor de derde keer terg in de lijst.

De volledige Airplay Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) ARCADE- Duncan Laurence
Bekijk hier de songtekst van Arcade

20 (35) PIECE OF YOUR HEART- Meduza ft. Goodboys
Bekijk hier de songtekst van Piece Of My Heart

21 (--) MOMENT- Kris Kross Amsterdam & Kraantie Pappie & Tabitha
Bekijk hier de songtekst van Moment

30 (RE) WHO DO YOU LOVE- The Chainsmokers ft. 5SOS
Bekijk hier de songtekst van Who Do You Love

37 (RE) DIAMANT- Nielson
Bekijk hier de songtekst van Diamant