All I Want For Christmas Is You meest gestreamde hit

- Hitlijsten

 Mariah Carey
All I Want For Christmas Is You meest gestreamde hit

Voor de derde achtereenvolgende week staat Mariah Carey met All I Want For Christmas Is You op de eerste plek van de Streaming Top 40.

Het is het derde jaar dat Mariah met haar kerstcrooner de eerste plaats weet te bezetten. In de twee voorgaande jaren hield ze het twee weken vol op nummer 1; dit jaar staat All I Want For Christmas Is You er voor de derde week. Wham! en Last Christmas staat, net als in 2018 en 2019, op nummer 2. In die jaren stonden Andrew en George er één week; dit jaar staat Last Christmas voor de tweede week op nummer 2. The Business van Tiësto staat op de derde plaats en is daarmee de meest succesvolle hit die geen relatie met kerst heeft. Ondertussen zet ook de opmars van Jaap Reesema en Pommelien Thijs door; Nu Wij Niet Meer Praten stond vorige week voor het eerst in de top 10 en klimt nu zes plaatsen naar nummer 4.

De snelste stijger komt op naam van Jason Derulo en Nuka; Love Not War – The Tampa Beat klimt 12 plaatsen en komt daarmee op nummer 23. De snelste zakker krijgt, met 18 plekken verlies, een serieuze tik. Quarantaine Sessie #2 van Boef en 3robi keldert naar nummer 36.

De Streaming Top 40 telt drie binnenkomers. Kinderen Voor Kinderen brengen Niets Is Cooler Dan Kerstmis als hoogste binnen in de lijst op nummer 22.

Blinding Lights van The Weeknd staat deze week voor de 52e week in de Streaming Top 40 en klimt 3 plekken naar nummer 31. De track van de Canadese zanger is de meest gestreamde hit van 2020 geworden. Dance Monkey (Tones And I) en Roses (Saint Jhn en Imanbek) completeren de top 3 van de jaarlijst.

De Streaming Top 100 over 2020 bekijk je hier.

De Streaming Top 40 van deze week check je hier.

1 ( 1) ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU- Mariah Carey 

22 (--) NIETS IS COOLER DAN KERSTMIS- Kinderen Voor Kinderen

23 (35) LOVE NOT WAR – THE TAMPA BEAT- Jason Derulo x Nuka

39 (--) WITHOUT YOU- The Kid Laroi 

40 (--) SLEIGH RIDE- The Ronettes